Stvarnost globalne recesije je i dalje tu ,a ne može biti uračunata u cijenu jer će se njezine poslijedice kod nas znatnije osjetiti tek u slijedečoj godini. Što se tiče novčanih fondova ja ne bih rekao da novac u njima "truli" kako se netko izrazio jer prinosi u njima rastu, a rast će i u slijedećoj godini iznad razine inflacije stoga su dobar izbor za difersifikaciju ulaganja.
Europske države jedna za drugom ulaze u recesiju, traže pomoć MMF-a ,a vi govorite kako je kiza gotova. Pa ona nije još niti počela. Počet će onda kad se tvrtke i građani više ne budu mogli olako zaduživati a tada će biti jeftine imovine te naročito one likvidnije poput dionica.
Najvjerojatnije sutra rastemo, no niste li se zapitali koliko ih ima koji će tu činjenicu iskoristiti da se iskrcaju.
Zato oprez.
Eto nisam izdržao a da ovo ne napišem ponukan ovim postovima iznad.
sad dajte kolčeve, neću ispravljat. [sad] [tongue]
Stampedo ne pita za cijenu i tko se iskrcava.
Dobar post. [thumbsup]
Stvarnost globalne recesije je i dalje tu ,a ne može biti uračunata u cijenu jer će se njezine poslijedice kod nas znatnije osjetiti tek u slijedečoj godini. Što se tiče novčanih fondova ja ne bih rekao da novac u njima "truli" kako se netko izrazio jer prinosi u njima rastu, a rast će i u slijedećoj godini iznad razine inflacije stoga su dobar izbor za difersifikaciju ulaganja.
Europske države jedna za drugom ulaze u recesiju, traže pomoć MMF-a ,a vi govorite kako je kiza gotova. Pa ona nije još niti počela. Počet će onda kad se tvrtke i građani više ne budu mogli olako zaduživati a tada će biti jeftine imovine te naročito one likvidnije poput dionica.
Najvjerojatnije sutra rastemo, no niste li se zapitali koliko ih ima koji će tu činjenicu iskoristiti da se iskrcaju.
Zato oprez.
Eto nisam izdržao a da ovo ne napišem ponukan ovim postovima iznad.
sad dajte kolčeve, neću ispravljat. [sad] [tongue]
Zašto kolčeve? I nadam se da nitko ovdje ne "uljepšava" svoje postove da bi dobio bolju ocjenu… Pa napisao si jedan realan razvoj situacije i svoje mišljenje i sve skupa zvuči veoma logično.
Ja se nadam da si u krivu, no to me ne spriječava da to dam 100tku.
Isto kao što se trebaju zapitati dal će ikada opet imati takvu priliku za povoljnim ukrcajem, a tek pitanja onih koji se već sutra iskrcaju na prapočetku rasta i povratka na realne vrijednosti i fundamente izlistanih koji ostvaruju dobit i do 50 % više nego lani ???
Puno je pitanja, al … sto ljudi … sto ćudi i dobro je da svi nismo isti [smiley]
Ameri opet divljaju
do sada su divljali,sada se normaliziraju, vatrena voda? [smiley]
Ono što je u ovim teškim trenucima izuzetno bitno je to da sad više nego ikad kupujemo hrvatske proizvode. Hrvatska ekonomija je do prije koji mjesec radila kao urica, a sad nas svjetska kriza opasno nagriza. Moramo snažno odgovoriti kupnjom hrvatskih proizvoda. Tko god nešto zaradi na dnevnom trgovanju nek jedan dio para odvoji na kupnju domaćih proizvoda.
Bojim se da ovi što se iskrcavaju ,mogu teško ući nazad po povijesnim razinama crobexa koje su bile.Zato pamet u glavu,ovi što su se danas iskrcavali i proteklih dana već se lupaju po glavi .
I sam sam načinio par pogrešaka u ovom turbulentnom vremenu a sad se stvarno nadzire stabilizacija tržišta i lagan oporavak.
tko daje kakve ocjene da’ bog da mu dionice toliko porasle u deset dana,ja svima ispravio,nadam se da više mene ne možeš ocijeniti [tongue]
@ Moller
Evo sačuvao nekaj za popravke [wink]
ak imaš tri "prijatelja" moraš napisat bar 12 postova da ti tri ne završe u CRVENOM
[lol]
Ovo ćeš sutra dočekati. [lol] [lol]
[/quote]
podijeli to na dva dana,nećemo sutra izdržati odjednom toliko,meni bi bilo neugodno [embarass]
[/quote]
Bilo bi malo i meni,ali držao bih se. [lol]
nije da mi smeta,ali ne volim ih gledati, pa tko se uključi uopće treba dobiti min.2 za trud [smiley]