Veliki igrači čekaju otvaranje burzi preko bare,pa da se vidi da li je ova zelena šuma stvarna (Azija, EU, Ameri) ili je pak šuma striborova ! Ovako ovaj predah koriste da to malo uspore i kupe nešto na rasprodaji, a kad i ako se otvori stvarno zeleno u Americi, opet će malo po gasu !
jedino su austrijanci jednako jadni kao i mi ali kako je rekao matusic imamo srece kaj smo mali i drugaciji
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=9fa1cb62-ed36-4397-a067-0fa00c391488
a ona bokcija spala na 11% svoje cene, do penzionog ima vremena da dode na "stare razine"
Lijepo bih molio da se suzdržite od pozitivnih vijesti, a pogotovo onih fundametalne prirode, jer, svaki put kad bude dobra vijest, dionica padne (vidi KOEI od neki dan).
Idemo samo s crnjakima, prije ćemo pogoditi dno pa ćemo i prije natrag.
[/quote]
pardon ipak ima dobrih vijesti, ne naravno FI nasih kompanija
http://www.jutarnji.hr/svijet/clanak/art-2008,10,28,,138869.jl
Veliki igrači čekaju otvaranje burzi preko bare,pa da se vidi da li je ova zelena šuma stvarna (Azija, EU, Ameri) ili je pak šuma striborova ! Ovako ovaj predah koriste da to malo uspore i kupe nešto na rasprodaji, a kad i ako se otvori stvarno zeleno u Americi, opet će malo po gasu !
jedino su austrijanci jednako jadni kao i mi ali kako je rekao matusic imamo srece kaj smo mali i drugaciji
[/quote]
Evo kod nas i gorivo pojeftinilo 8%, a kupci ne stišću, štede benzin. Kad ponovo bude 10 kuna onda će oni po gasu.
Pocela su "impresivna" liparenja [lol]
Sit gladdnom ne vjeruje. Spread ogroman.
Najbolje je da jedni i drugi pricekate do sutra da vam netko pokaze put [wink]
mogao bi netko danas i zaplakati!!!
gospodo polako!!! [cry] [cry]
ispričavam se za sve do sada napisano,ali sada kad vidim EU,Ameriku, shvatio sam da si ti u stvari mislio na suze radosnice koje su do duše rijetke na ovim prostorima u zadnje vrijeme, a sutra je novi dan i vrijeme je da se opametiš,ako nisi danas uspio, moje iskrene želje da u tome uspiješ [yawn] [yawn]
Pocela su "impresivna" liparenja [lol]
Sit gladdnom ne vjeruje. Spread ogroman.
Najbolje je da jedni i drugi pricekate do sutra da vam netko pokaze put [wink]
što je danas skupo sutra će biti jeftino [thumbsup]
[/quote]
Evo kod nas i gorivo pojeftinilo 8%, a kupci ne stišću, štede benzin. Kad ponovo bude 10 kuna onda će oni po gasu.
[/quote]
Ako smijem (crni humor) ! Boje se da im ne dignu auto u zrak ! Nalogodavac ne da da troše benzin !
AZ ciljano ruši IGH prodavajući tjednima tisuće komada.
Nebi li AZ trebao kupovato na ovim razinama?
[/quote]
veli zeljko meznar da bi trebalo prodavat a kupovace od lukovica kad ce on prodavat na 14k
Kad rastemo naravno narastemo naj manje u EU ali zato kad EU pada mi to odradimo duplo već oni bravo
ispričavam se za sve do sada napisano,ali sada kad vidim EU,Ameriku, shvatio sam da si ti u stvari mislio na suze radosnice koje su do duše rijetke na ovim prostorima u zadnje vrijeme, a sutra je novi dan i vrijeme je da se opametiš,ako nisi danas uspio, moje iskrene želje da u tome uspiješ [yawn] [yawn]
[/quote]
Pa za suze radosnice je trebao staviti [cry] [lol] .
Ali on je ozbiljno mislio na suze,kada nema osmjeha pokraj. [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=6bc20e09-a7d1-4878-820a-f853caaac7ed
ipak tu nes vredi i najvaznije nemoras cekat u redu ko prije leto dan