Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Juternji rast ipak uz relativno mali promet. Da li se čeka zadnji 2 sata burze?

Veliki igrači čekaju otvaranje burzi preko bare,pa da se vidi da li je ova zelena šuma stvarna (Azija, EU, Ameri) ili je pak šuma striborova ! Ovako ovaj predah koriste da to malo uspore i kupe nešto na rasprodaji, a kad i ako se otvori stvarno zeleno u Americi, opet će malo po gasu !

jedino su austrijanci jednako jadni kao i mi ali kako je rekao matusic imamo srece kaj smo mali i drugaciji

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=9fa1cb62-ed36-4397-a067-0fa00c391488

a ona bokcija spala na 11% svoje cene, do penzionog ima vremena da dode na "stare razine"

Lijepo bih molio da se suzdržite od pozitivnih vijesti, a pogotovo onih fundametalne prirode, jer, svaki put kad bude dobra vijest, dionica padne (vidi KOEI od neki dan).
Idemo samo s crnjakima, prije ćemo pogoditi dno pa ćemo i prije natrag.

[/quote]
pardon ipak ima dobrih vijesti, ne naravno FI nasih kompanija
http://www.jutarnji.hr/svijet/clanak/art-2008,10,28,,138869.jl

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Veliki igrači čekaju otvaranje burzi preko bare,pa da se vidi da li je ova zelena šuma stvarna (Azija, EU, Ameri) ili je pak šuma striborova ! Ovako ovaj predah koriste da to malo uspore i kupe nešto na rasprodaji, a kad i ako se otvori stvarno zeleno u Americi, opet će malo po gasu !

jedino su austrijanci jednako jadni kao i mi ali kako je rekao matusic imamo srece kaj smo mali i drugaciji
[/quote]

Evo kod nas i gorivo pojeftinilo 8%, a kupci ne stišću, štede benzin. Kad ponovo bude 10 kuna onda će oni po gasu.

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

Pocela su "impresivna" liparenja [lol]
Sit gladdnom ne vjeruje. Spread ogroman.
Najbolje je da jedni i drugi pricekate do sutra da vam netko pokaze put [wink]

Ne dajte zlovencima more jer ode u 3pm: terminal, plinovod, petrokemija, janaf, polimeri, brodogradnja, poljoprivreda itd itd

mogao bi netko danas i zaplakati!!!
gospodo polako!!! [cry] [cry]

ispričavam se za sve do sada napisano,ali sada kad vidim EU,Ameriku, shvatio sam da si ti u stvari mislio na suze radosnice koje su do duše rijetke na ovim prostorima u zadnje vrijeme, a sutra je novi dan i vrijeme je da se opametiš,ako nisi danas uspio, moje iskrene želje da u tome uspiješ [yawn] [yawn]

Pocela su "impresivna" liparenja [lol]
Sit gladdnom ne vjeruje. Spread ogroman.
Najbolje je da jedni i drugi pricekate do sutra da vam netko pokaze put [wink]

što je danas skupo sutra će biti jeftino [thumbsup]

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

[/quote]

Evo kod nas i gorivo pojeftinilo 8%, a kupci ne stišću, štede benzin. Kad ponovo bude 10 kuna onda će oni po gasu.
[/quote]

Ako smijem (crni humor) ! Boje se da im ne dignu auto u zrak ! Nalogodavac ne da da troše benzin !

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

Počelo ciljano rušenje, poslije 14.30 novi uspon.

AZ ciljano ruši IGH prodavajući tjednima tisuće komada.
Nebi li AZ trebao kupovato na ovim razinama?
[/quote]
veli zeljko meznar da bi trebalo prodavat a kupovace od lukovica kad ce on prodavat na 14k

Kad rastemo naravno narastemo naj manje u EU ali zato kad EU pada mi to odradimo duplo već oni bravo

mogao bi netko danas i zaplakati!!!
gospodo polako!!! [cry] [cry]

ispričavam se za sve do sada napisano,ali sada kad vidim EU,Ameriku, shvatio sam da si ti u stvari mislio na suze radosnice koje su do duše rijetke na ovim prostorima u zadnje vrijeme, a sutra je novi dan i vrijeme je da se opametiš,ako nisi danas uspio, moje iskrene želje da u tome uspiješ [yawn] [yawn]
[/quote]

Pa za suze radosnice je trebao staviti [cry] [lol] .
Ali on je ozbiljno mislio na suze,kada nema osmjeha pokraj. [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=6bc20e09-a7d1-4878-820a-f853caaac7ed

ipak tu nes vredi i najvaznije nemoras cekat u redu ko prije leto dan

New Report

Close