pa nama je svaki dan sa malim minusom plus,OK ? [undecid]
Ja sam jučer kupio i pred kraj prodao, vidim zeznuo sam se ali je svejedno lijepo vidjet
zeleno [thumbsup]
Vidjet ćemo kakav će bit epilog.
mogao bi netko danas i zaplakati!!!
gospodo polako!!! [cry] [cry]
zašto danas? onaj tko je sklon cmizdrenju ćini to več mjesecima..razloga za to ima…
muka mi je od ovakvih komentara i savjeta
kolega bez uvrede ali svi smo mi punoljetni
[/quote]
pa dobro nemojte se odmah ljutiti!!!
meni je samo žao onih koji misle da od danas sve ide gore da je kriza prošla da se sve popravilo a takvih koliko god oni bili punoljetni ima dosta!!!
Ma nisu njemci nigdje pa rekao ti je čovjek da je to samo VW, a ostalo je sve u minusu.
Nismo li mi krasno padali kada je vW padao ? [lol] Što li će tek biti kada se ostali vrate tamo gdje im je mjesto ? Šteta je ne imati dionica u portfelju danas!
KUPNJE (802) – LRH-R-A
PRODAJE (582) – LRH-R-A
Neki tajni signal među fond menađerima ? [huh]
Realno ostvarivih kupnji tek pedesetak..
Nesto se kuha, samo ne znam kaj [tongue]
muka mi je od ovakvih komentara i savjeta
kolega bez uvrede ali svi smo mi punoljetni
[/quote]
pa dobro nemojte se odmah ljutiti!!!
meni je samo žao onih koji misle da od danas sve ide gore da je kriza prošla da se sve popravilo a takvih koliko god oni bili punoljetni ima dosta!!!
[/quote]
može li luda krava postati prvak na izboru za najluđu kravu? vrlo moguće. nitko ne govori o kraju jer takvih utjecaja nemamo,ali i u krizi treba plivati, a ne ludovati.pa nitko nije ni rekao da će danas DAX ostati na zelenih 10,5 ali je ljepši nego nego crvenih 0,5 pa makar mu to dala i seoska zadruga Hansa iz Bibingstutgarminchkelna koji uzgaja na svojoj farmi lude krave,OK?
Ja sam jučer kupio i pred kraj prodao, vidim zeznuo sam se ali je svejedno lijepo vidjet
zeleno [thumbsup]
Vidjet ćemo kakav će bit epilog.
ukoliko si puno,šteta, u svakom slučaju pošteno, nek se javi tko svaki dan odradi pozitivno.