Ma sad je nebitno jel idemo dole ili gore…sad je bitno da li država Hrvatska propada,odnosno da li nam se urušava gospodarstvo zbog nekog Samodola i njegovih kompanjona? Pa zar nitko to u Vladi ne vidi?Zar oni misle da im je bolje imati demonstracije nezadovoljnih građana,sirotinje,burzovnih špekulanata… ili nekog drugog,iskusnijeg i pametnijeg staviti na poziciju u Hanfi?
Ja stvarno ne razumijem Sanadera da toliko dugo čeka i ništa ne poduzima.On očigledno nije svjestan koji propust radi.Ma ustvari je bolje da sve propadne pa da se još jednom raspadnemo.Samo se pitam za što smo se onda borili i toliko naših ljudi život dalo za našu Hrvatsku?
Evo i na Latinici spominju ljude na ulici….
ja čekam da japanci i kinezi sad startaju u niskom startu
pa da onda i evropa preuzme štafetu
a za nas – zna se
idemo dolje
ovo je strasno…
prestrasno…
grozno…
i sta sad?
idemo opet 10% dole?
pa kud više ? 6. dan zaredom ? Evo promjeniti ću avatar ako treba [lol]
Fundamentalna analiza gledana na osnovu podataka od zadnja 4 kvartala:
ATPL-R-A P/E=1,67
ULPL-R-A P/E= 2,9
ADRS-P-S P/E=4,31
JDPL-R-A P/E=4,73
THNK-R-A P/E=6,78
ERNT-R-A P/E=7,78
HT-R-A P/E=7,96
INGR-R-A P/E=10,27
…
Ajme koja podcijenjenost dionica. To još nismo vidjeli.
a ostali fundamenti? koja zadnja 4 kvartala, kad je počeo tek 4.kvartal? procijena?
Fundamentalna analiza gledana na osnovu podataka od zadnja 4 kvartala:
ATPL-R-A P/E=1,67
ULPL-R-A P/E= 2,9
ADRS-P-S P/E=4,31
JDPL-R-A P/E=4,73
THNK-R-A P/E=6,78
ERNT-R-A P/E=7,78
HT-R-A P/E=7,96
INGR-R-A P/E=10,27
…
Ajme koja podcijenjenost dionica. To još nismo vidjeli.
Hehe, vidim ima se prostora na Ht-u, možda dostigne ATPL [lol] Oprostite svi Htovci, ali morao sam [lol]
@ Bankarkorp
Nije još prigustilo s medijima pa je malo zaboravio 🙂
Jel ti znaš da će nam se dionice pratiti od Nove kroz porezni broj ?
Što ih više nakupiš u ovih 4 mjeseca to ćeš kasnije manje odgovarati odakle ti !
[cool]
Ako Gosp.Sanader u ovom tjednu ne smijeni Samodola koji je isključivi krivac za propast TK i financijsku krizu u Hrvatskoj….Onda će si Sanader sam odrezati stolicu.Pa zar on nema savijetnike da uvide kaj se dogada sa TK i Hrvatskom.Pa nije da ubice od ovih nevinih ljudi upravljaju i Tk?Pa zar Sanader želi ljude na ulicama,propast države….zbog malog broja ljudi koji rade i kradu kako žele?
ma imas pravo lopine jedne , sve je to mafija .
da mi je znati tko je ukrao moj novac ? [yawn]
Vidim spominje se HANFA i Samodol pa dajem svoj prilog.Danas kad je Vart-r-1 bio u blokadi,deset minuta prije ukidanja blokade (gledao sam na sat) je prošlo 800 kom po bidu. [shocked]I to po bidu po kojem se moglo trgovati tek nakon ukidanja blokade.Da bi se uvjerio da blokada još traje pokušao sam zadati simboličan nalog ali bilo je nemoguče.Hebeš burzu i državu kojom mafija upravlja. [angry]
Ako nemaš dionice poslije nove godine, imaš cash na banci, a to ulazi isto u porezni broj.
Tako da kad kupiš dionice slijedeće godine u proljeće, znat će država da si imao casha.
A cash je KING.
Ako Gosp.Sanader u ovom tjednu ne smijeni Samodola koji je isključivi krivac za propast TK i financijsku krizu u Hrvatskoj….Onda će si Sanader sam odrezati stolicu.Pa zar on nema savijetnike da uvide kaj se dogada sa TK i Hrvatskom.Pa nije da ubice od ovih nevinih ljudi upravljaju i Tk?Pa zar Sanader želi ljude na ulicama,propast države….zbog malog broja ljudi koji rade i kradu kako žele?
ma imas pravo lopine jedne , sve je to mafija .
da mi je znati tko je ukrao moj novac ? [yawn]
[/quote]
A da nije kunolovac!!!!!!!!!!!!!
[lol]
meni je najbolji briket stvarno dobar, drži dulje nego dionica
Koja debilana, sada na HRT-u u Poslovnom Izvješću kaže riba: "Evropski su indexi danas unatoč početnom jakom padu, pri kraju trgovanja porasli pa je tako DAX porastao 0,06%, a FTSE index londonske burze 0,35%.". Ili sam ja poludio ili je ovo dno dna od novinarstva, na mom monitoru stoji da je DAX porastao 0,91%, a FTSE pao 0,79% dok niti jedan drugi eminentniji euroindex nije pao manje od 3,07%.