Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma sad je nebitno jel idemo dole ili gore…sad je bitno da li država Hrvatska propada,odnosno da li nam se urušava gospodarstvo zbog nekog Samodola i njegovih kompanjona? Pa zar nitko to u Vladi ne vidi?Zar oni misle da im je bolje imati demonstracije nezadovoljnih građana,sirotinje,burzovnih špekulanata… ili nekog drugog,iskusnijeg i pametnijeg staviti na poziciju u Hanfi?
Ja stvarno ne razumijem Sanadera da toliko dugo čeka i ništa ne poduzima.On očigledno nije svjestan koji propust radi.Ma ustvari je bolje da sve propadne pa da se još jednom raspadnemo.Samo se pitam za što smo se onda borili i toliko naših ljudi život dalo za našu Hrvatsku?
Evo i na Latinici spominju ljude na ulici….

ja čekam da japanci i kinezi sad startaju u niskom startu
pa da onda i evropa preuzme štafetu

a za nas – zna se
idemo dolje

Postanite Eu-robovi

ovo je strasno…
prestrasno…
grozno…
i sta sad?
idemo opet 10% dole?

pa kud više ? 6. dan zaredom ? Evo promjeniti ću avatar ako treba [lol]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

Fundamentalna analiza gledana na osnovu podataka od zadnja 4 kvartala:

ATPL-R-A P/E=1,67
ULPL-R-A P/E= 2,9
ADRS-P-S P/E=4,31
JDPL-R-A P/E=4,73
THNK-R-A P/E=6,78
ERNT-R-A P/E=7,78
HT-R-A P/E=7,96
INGR-R-A P/E=10,27

Ajme koja podcijenjenost dionica. To još nismo vidjeli.

a ostali fundamenti? koja zadnja 4 kvartala, kad je počeo tek 4.kvartal? procijena?

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Fundamentalna analiza gledana na osnovu podataka od zadnja 4 kvartala:

ATPL-R-A P/E=1,67
ULPL-R-A P/E= 2,9
ADRS-P-S P/E=4,31
JDPL-R-A P/E=4,73
THNK-R-A P/E=6,78
ERNT-R-A P/E=7,78
HT-R-A P/E=7,96
INGR-R-A P/E=10,27

Ajme koja podcijenjenost dionica. To još nismo vidjeli.

Hehe, vidim ima se prostora na Ht-u, možda dostigne ATPL [lol] Oprostite svi Htovci, ali morao sam [lol]

Surround all arround when it hits the ground

@ Bankarkorp

Nije još prigustilo s medijima pa je malo zaboravio 🙂

Jel ti znaš da će nam se dionice pratiti od Nove kroz porezni broj ?
Što ih više nakupiš u ovih 4 mjeseca to ćeš kasnije manje odgovarati odakle ti !
[cool]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

Ako Gosp.Sanader u ovom tjednu ne smijeni Samodola koji je isključivi krivac za propast TK i financijsku krizu u Hrvatskoj….Onda će si Sanader sam odrezati stolicu.Pa zar on nema savijetnike da uvide kaj se dogada sa TK i Hrvatskom.Pa nije da ubice od ovih nevinih ljudi upravljaju i Tk?Pa zar Sanader želi ljude na ulicama,propast države….zbog malog broja ljudi koji rade i kradu kako žele?

ma imas pravo lopine jedne , sve je to mafija .
da mi je znati tko je ukrao moj novac ? [yawn]

najvrednije stvari u životu su besplatne

Vidim spominje se HANFA i Samodol pa dajem svoj prilog.Danas kad je Vart-r-1 bio u blokadi,deset minuta prije ukidanja blokade (gledao sam na sat) je prošlo 800 kom po bidu. [shocked]I to po bidu po kojem se moglo trgovati tek nakon ukidanja blokade.Da bi se uvjerio da blokada još traje pokušao sam zadati simboličan nalog ali bilo je nemoguče.Hebeš burzu i državu kojom mafija upravlja. [angry]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

@Prinos

Ako nemaš dionice poslije nove godine, imaš cash na banci, a to ulazi isto u porezni broj.
Tako da kad kupiš dionice slijedeće godine u proljeće, znat će država da si imao casha.
A cash je KING.

Ako Gosp.Sanader u ovom tjednu ne smijeni Samodola koji je isključivi krivac za propast TK i financijsku krizu u Hrvatskoj….Onda će si Sanader sam odrezati stolicu.Pa zar on nema savijetnike da uvide kaj se dogada sa TK i Hrvatskom.Pa nije da ubice od ovih nevinih ljudi upravljaju i Tk?Pa zar Sanader želi ljude na ulicama,propast države….zbog malog broja ljudi koji rade i kradu kako žele?

ma imas pravo lopine jedne , sve je to mafija .
da mi je znati tko je ukrao moj novac ? [yawn]
[/quote]
A da nije kunolovac!!!!!!!!!!!!!
[lol]

maminepare, 27.10.2008. u 23:54
Za Podravku ti nebi znao točno reći, ali za Belišće, to ti 100% točno tvrdim da je razlog tome godina u kojoj se jaaaako puno roštilja ispeklo na Belišćevom drvenom ugljenu, tako da, FI će sigurno prilično dobro izgledat
meni je najbolji briket stvarno dobar, drži dulje nego dionica

nisam dostojan da uniđem u krug prijatelja vaš nego samo recite riječi ozdraviće minus moj

Koja debilana, sada na HRT-u u Poslovnom Izvješću kaže riba: "Evropski su indexi danas unatoč početnom jakom padu, pri kraju trgovanja porasli pa je tako DAX porastao 0,06%, a FTSE index londonske burze 0,35%.". Ili sam ja poludio ili je ovo dno dna od novinarstva, na mom monitoru stoji da je DAX porastao 0,91%, a FTSE pao 0,79% dok niti jedan drugi eminentniji euroindex nije pao manje od 3,07%.

New Report

Close