Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Naime, Galinec ističe da situacija na svjetskim burzama nalaže samo dva moguća rješenja pa će se tržišta kapitala ili u relativno kratkom roku naći na putu oporavka ili će financijska tržišta kakva poznajemo prestati postojati, a o toj mogućnosti nitko ne razmišlja.

Mislim ono bravo majstore…..

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

Dow -203.18 -2.42% 8,175.77
NASDAQ -46.13 -2.97% 1,505.90
S&P -27.85 -3.18% 848.92

Koji bolesnici.U zadnjh 15 min.Idemo i mi sutra a hvala bogu kod nas su bolesni još i više! [cry]

Ako Gosp.Sanader u ovom tjednu ne smijeni Samodola koji je isključivi krivac za propast TK i financijsku krizu u Hrvatskoj….Onda će si Sanader sam odrezati stolicu.Pa zar on nema savijetnike da uvide kaj se dogada sa TK i Hrvatskom.Pa nije da ubice od ovih nevinih ljudi upravljaju i Tk?Pa zar Sanader želi ljude na ulicama,propast države….zbog malog broja ljudi koji rade i kradu kako žele?

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=dc30be57-c336-4a55-bc62-ab0cc1b7d28c&ref=rss

aha nasli smo izgovore sam ne znam jel to razlog padu ili zbog zabrinutih amera za nasu sigurnosnu situaciju trebamo ocekivati pad

Pa da u svim drugim glavnim gradovima je med i mlijeko, tamo klinac izrešeta dva, tri razreda zbog kompjuterske igrice , al to se ne računa, jer nije političko ubojstvo

Surround all arround when it hits the ground

ovo je strasno…
prestrasno…
grozno…
i sta sad?
idemo opet 10% dole?

Naime, Galinec ističe da situacija na svjetskim burzama nalaže samo dva moguća rješenja pa će se tržišta kapitala ili u relativno kratkom roku naći na putu oporavka ili će financijska tržišta kakva poznajemo prestati postojati, a o toj mogućnosti nitko ne razmišlja.

Vidi se da mudrost i iskustvo progovaraju [lol] . Jel ovaj savjet dao besplatno ili ipak ovakvu stručnost naplačuje [lol]

E sutra je već dobar koeficijent za uletit na par dana

Meni je fascinantna Podravka, ona je toliko dobra da uopće ne oscilira, sve ide gore, dole +-20%, nemaju veze rezultati firmi,a ona redovno u bar malom plusu, čudo jedno, ali na njoj mali ne stišću.
Eh da, tu je još i dionica Belišća skoro zaboravih. Što se tiče prve vjerojatno znamo o čemu je riječ, a što se tiče druge, u njoj nema puno malih dioničara, pa nema ni "panike". Jednom riječju: katastrofa.

zaboravljas da dionica podravke nije porasla ni 50% u 3 god….
[/quote]

Aha to se tak računa, sve dionice koje su rasle zadnjih godina treba podjednako shebat, a one koji nisu te su kao ok. Hebeš vrijednost, fundamente i ostale tričarije.

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=dc30be57-c336-4a55-bc62-ab0cc1b7d28c&ref=rss

aha nasli smo izgovore sam ne znam jel to razlog padu ili zbog zabrinutih amera za nasu sigurnosnu situaciju trebamo ocekivati pad

Pa da u svim drugim glavnim gradovima je med i mlijeko, tamo klinac izrešeta dva, tri razreda zbog kompjuterske igrice , al to se ne računa, jer nije političko ubojstvo
[/quote]
kolega samo su iscrpili druge izgovore a bilo ih je uhuuu

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

je pa mors ga razumijeti dobil je po glavi [lol]

@tigrus

Što je još 10% za takve dečke kao što smo mi [lol]

Fundamentalna analiza gledana na osnovu podataka od zadnja 4 kvartala:

ATPL-R-A P/E=1,67
ULPL-R-A P/E= 2,9
ADRS-P-S P/E=4,31
JDPL-R-A P/E=4,73
THNK-R-A P/E=6,78
ERNT-R-A P/E=7,78
HT-R-A P/E=7,96
INGR-R-A P/E=10,27

Ajme koja podcijenjenost dionica. To još nismo vidjeli.

New Report

Close