Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

mah ja prodajem sve pa kud puklo da puklo i pare se prebacuju na normalna trzista. dosta ovog balkanskog lonca i kuhanja. eto moja erste je maltene propala na burzi :-(. uglavnom ko kupuje erste imat ce dosta od mene za kupit a bogami i jeftino.

Zainteresiran sam sve kupiti, samo javi kad na PM [wink]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

Nije bilo pretjerano prometom, ali bar su neki sektori probili prosjek…

http://www.eportfelj.com

Galinec: Ne dijeli nas puno od oporavka

Naime, Galinec ističe da situacija na svjetskim burzama nalaže samo dva moguća rješenja pa će se tržišta kapitala ili u relativno kratkom roku naći na putu oporavka ili će financijska tržišta kakva poznajemo prestati postojati, a o toj mogućnosti nitko ne razmišlja.

Komentirajući današnje trgovanje na Zagrebačkoj burzi, Galinec je rekao kako je prisutan potpuni izostanak racionalnog ponašanja. Na tržištu je prisutna isključivo bitno pretjerana panika i nedostatak novih investitora pa ga ne bi začudilo da Crobex sutra poraste deset posto ili izgubi novih pet.

Ja mislim da smo danas stigli do dna. Ispod 2025 smo bili na trenutak, a onda smo odskočili.
Čudan osjećaj.
Ako probijemo pojas 2025 – 1900 otvoriti će se vrata nepoznate dimenzije.
Protuprirodno paranormalno područje, pomicanje granica. Područje gdje ćemo svi ispušit.
Smak svita!

Današnje trgovanje na našoj malenoj burzi je potuno izgubilo kontrolu,nemože se to nazvati niti panikom,nego totalnom izgubljenosti.
Više nitko ne zna šta čini ili da proda ili da kupuje ili da ……
Više nitko ne može da vjeruje da smo ovako nisko pali i da se i dalje stišće bid,a i oni koji kupuju nije im baš drago što im je nalog poklopljen,jer opet izgleda da je to mogao kupiti još niže i tako se mi već igramo skoro godinu dana na našoj burzi.
Sada su već i najveći optimisti postali pesimisti,a ako se sijetimo Kostolanya,to je znak da dolazi do preokreta.
Stvarno su Hrvati prvaci svijeta,za srušiti burzu.

Dow pozelenio
a mi

Kada će ova skupina od 5-6 bogataša koji upravljaju mirovinskim fondovima odlučiti da im je pohlepa zadovoljena???
Koje oni automobile voze??
Koji je to easy money!!!!

A mi "siromasi", nama preostaje da samo pogađamo što su oni odlučili, ja sam uglavnom griješio. Uništila su me očekivanja u vezi s novcem od Ine. Bolje bi prošao u Casinu.

Uffff

eto di za srce i dušu

http://www.youtube.com/watch?v=c3yR6-6vzDA

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

Hebote samo šest dioničkih fondova ima godišnji prinos u plusu od osnutka, i to tri po 1%
godišnje…..koja sahrana fondova…..

Meni je fascinantna Podravka, ona je toliko dobra da uopće ne oscilira, sve ide gore, dole +-20%, nemaju veze rezultati firmi,a ona redovno u bar malom plusu, čudo jedno, ali na njoj mali ne stišću.
Eh da, tu je još i dionica Belišća skoro zaboravih. Što se tiče prve vjerojatno znamo o čemu je riječ, a što se tiče druge, u njoj nema puno malih dioničara, pa nema ni "panike". Jednom riječju: katastrofa.

Za Podravku ti nebi znao točno reći, ali za Belišće, to ti 100% točno tvrdim da je razlog tome godina u kojoj se jaaaako puno roštilja ispeklo na Belišćevom drvenom ugljenu, tako da, FI će sigurno prilično dobro izgledat
[wink]

Današnje trgovanje na našoj malenoj burzi je potuno izgubilo kontrolu,nemože se to nazvati niti panikom,nego totalnom izgubljenosti.
Više nitko ne zna šta čini ili da proda ili da kupuje ili da ……
Više nitko ne može da vjeruje da smo ovako nisko pali i da se i dalje stišće bid,a i oni koji kupuju nije im baš drago što im je nalog poklopljen,jer opet izgleda da je to mogao kupiti još niže i tako se mi već igramo skoro godinu dana na našoj burzi.

to se zove situacija "N.V.N.M."
Niti vrit, niti mimo…

Ja mislim da smo danas stigli do dna. Ispod 2025 smo bili na trenutak, a onda smo odskočili.
Čudan osjećaj.
Ako probijemo pojas 2025 – 1900 otvoriti će se vrata nepoznate dimenzije.
Protuprirodno paranormalno područje, pomicanje granica. Područje gdje ćemo svi ispušit.
Smak svita!

Nadam se da imas dobar osjecaj , ali ta odbijanaj od kojekakvih vrijednosti indexa traju i trajuuuu .
Evo gorivo pojeftinilo povecava se konkurentnost , barem tako kaze ovaj sijedi gsp.
znaci UP UPP

najvrednije stvari u životu su besplatne

napeto je i neizvjesno na tk kao špaga u džepu
nadam se da ce nocas kinezi otvoriti u minusu
vec sam se ponadao da cemo vec ovaj tjedan ispod 2 iljade poena

ako ne ovaj onda iduci
dejtrejderi B-g vas blagoslovio

Postanite Eu-robovi

prije 1 godinu je ta granica bila na 4500

New Report

Close