Padamo radi Ine,stvarno mi nisu jasni oni koji nisu sve prodali Molu [sealed]
Kaj nije Ina pedalirana iz Crobexa ? [sealed]
@budd & ANRICOM
Poštovani,
Imate temu Utjecaj kretanja … i tamo stavljajte svoje sumnje, predviđanja i gatanja o američkim i svjetskim indeksima jer bezveze spamate ovu temu.
Pozdrav iz redakcije
Mislim da će tu još svašta bit kod kad se vlada i MOL porazgovaraju.. mali sad sigurno ne prodaju. Ako im nije bilo nužno za 2800, ne znam zašto bi za 2000, profil malog koji je ostao u INI sigurno nije paničar ni onaj "hitno trebam lovu". Svašta će tu još bit, a neko fino manipulira i ruši.
[/quote]
Pa, ja bih bio vrlo sretan da je INA na 100 kuna, a druge dionice u plusu, takav grobi u minusu mi sasvim odgovara.
Mislim da će tu još svašta bit kod kad se vlada i MOL porazgovaraju.. mali sad sigurno ne prodaju. Ako im nije bilo nužno za 2800, ne znam zašto bi za 2000, profil malog koji je ostao u INI sigurno nije paničar ni onaj "hitno trebam lovu". Svašta će tu još bit, a neko fino manipulira i ruši.
[/quote]
Zašto vi mislite da ja govorim o malim ulagačima?Mislim na pohlepne fondove koji nisu prodali. [sealed]
Kaj nije Ina pedalirana iz Crobexa ? [sealed]
[/quote]
Ne, samo joj se "umanjila važnost"..
[/quote]
Zašto vi mislite da ja govorim o malim ulagačima?Mislim na pohlepne fondove koji nisu prodali. [sealed]
[/quote]
Ako ovo sad prodaje neki mirovinac (što je vrlo vjerojatno), obraz tim menađerčićima je od Sava Eskimo gumetine..
Znači da danas HT završava na 220, INA na 2000, Dalekovod na 500, a Grobex na -5%…. Sve lijepo okruglasto [wink]
Je li ovo pala P.G.
– stanje im se ne mijenja dvadesetak minuta.
– ili je ovo greška samo kod mene.
Pozdrav !
Je li ovo pala P.G.
– stanje im se ne mijenja dvadesetak minuta.
– ili je ovo greška samo kod mene.
Pozdrav !
Shvatili su da je bolje da se ne mijenja.. ;).. i ti imaš kod njih "Moj uspiješan portfelj" [lol]
Inače, meni radi : grobex – 3,64%