Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Neka meni netko objasni zašto mi padamo duplo više od ostalih.Firme dobro posluju i bankarski sektor siguran.
Pa mi pokušavamo da nas svi slijede,ali nitko više neće,svi došli pameti,osim nas.
Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.
Da te malo smirim : danas ATX -9,5%, DAX (bez špekulativnog Volkswagena, koji je + 82%) vrlo slično-oko -10%,…., Crobex "samo" -7,5%.
počelo se udarat po asku, INGR, ATPL, DLKV, IGH. Usmjerava li se krdo malo dalje od 2000?! saznat ćemo za 10 minuta kad Ameri potope ili obrane Grobex, u NATO smo ušli [rolleyes]
[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]
Počela je kupnja na ovim mizernim cijenama….
Je li još jedan bull trap ili je krenio odbijanac…?
opala!
Znači peti podval je odrađen,idemo,najbrži prst [thumbsup]
Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!
počelo se udarat po asku, INGR, ATPL, DLKV, IGH. Usmjerava li se krdo malo dalje od 2000?! saznat ćemo za 10 minuta kad Ameri potope ili obrane Grobex, u NATO smo ušli [rolleyes]
Kako ovo … poceli su ranije?!?? Hebemusatnaruci … Nisam stavio nalog – jaoooo !!!! [angry] [bye]
Wall Street i banke protiv ljudi. Drzave i vlade izmedju.
Kako ovo … poceli su ranije?!?? Hebemusatnaruci … Nisam stavio nalog – jaoooo !!!! [angry] [bye]
[/quote]
-300 u prvoj minuti !!!
Wall Street i banke protiv ljudi. Drzave i vlade izmedju.