vidi ti našu elku-eig. par dana ništa, danas anemija skoro cijeli dan i onda fino na kraju, kad se sakupilo dovoljno prodaje udarac sve do 133 kune. Zbilja dobro radi taj HPB u suradnji sa KD-om.
lijepo se skidalo VIS danas po prodaji….nema više puno do 180….
Kupnja – VIS-R-A
50 173,00
39 172,01
62 171,00
95 170,00
100 169,01
Prodaja – VIS-R-A
200 174,96
100 174,97
283 175,00
100 179,00
50 179,49
Po meni danas najzanimljivije na HDELu. Krenulo ujutro s lupanjem po asku, pa se stalo, odmah lagana panika, ekipa pocela spustat prodaju da bi popodne bilo malo i lupanja po bidu velikih koji su fino cekali, nakon toga zadnjih par transakcija opet po asku. Jedva cekam nastavak.
vidi ti našu elku-eig. par dana ništa, danas anemija skoro cijeli dan i onda fino na kraju, kad se sakupilo dovoljno prodaje udarac sve do 133 kune. Zbilja dobro radi taj HPB u suradnji sa KD-om.
koliko je meni ponato, HPB konstantno radi/konzultira Aureus [smiley1]
danas svega 45 mil kn prometa [smiley8] spajanjem burzi promet se prepolovio.
mislim da će sutra/prekosutra biti puno bolje. Danas je bilo puno gubljenja i snalaženja a sutra će sve po strarom
mislim da je bila zbunjola totalna … trebat će par dana da se ekipa uhoda… al kroz neko vrijeme mislim da će prometi biti veći nego do sada
cayman006: ”
vidi ti našu elku-eig. par dana ništa, danas anemija skoro cijeli dan i
onda fino na kraju, kad se sakupilo dovoljno prodaje udarac sve do 133
kune. Zbilja dobro radi taj HPB u suradnji sa KD-om.
”
Ne znam tko koga konzultira, ja samo konstatiram što KD i HPB već mjesec,dva rade na ovoj dionici. Prikupljaju je marljivo i predano, a svi znamo što će to značiti za kojih par mjeseci. A ako se konzultiraju sa Aureusom, još bolje.[smiley2]
Da da, pogledajte koja je depozitna banka Aureusu
[smiley1]
ma jasno! depozitna banka Aureusu je HPB. polako ali sigurno se budi elka i nas djuro.[smiley2]
beholder:
”
danas svega 45 mil kn prometa [smiley8] spajanjem burzi promet se prepolovio.
”
mislim da će sutra/prekosutra biti puno bolje. Danas je bilo puno gubljenja i snalaženja a sutra će sve po strarom
Nema tu nikakvog “gubljenja ni snalaženja”
Vrijeme je KOREKCIJA
Ljudi čekaju da vide trendove i zato su oprezni.