Ajde mi samo pojasni kako to mirovinski fondovi utječu na tečaj kune?
[/quote]
Umjesto da štampa lovu i kupuje država to rade mirovinci umjesto nje.To šta su oni kupili neš vidit na tržištu dugo,dugo.Ovo vrijedi za sve mirovince osim za Dinka,on trejda ka zadnji špekulant [lol]
Molim ove koji imaju gledalicu –
na čemu je napravljen ovaj promet ????
RHMF-O-15CA 94,00 94,01 94,01 -2,09% 103.403.850,00 2
i onda mi pitamo gdje je dno:
Atlantska plovidba d.d. – nastavak trgovanja
Postovani,
obavjestavamo vas da ce se trgovanje dionicama VDKT-R-A nastaviti u 13:46.
Na upit Upravi VIADUKT d.d., o postojanju novih materijalnih cinjenica, ista se nije ocitovala.
Ukoliko cijena nakon obustave opet probije utvrđene dnevne kriterije, trgovanje se nastavlja bez limita.
Pazi ti idiote
Ajde mi samo pojasni kako to mirovinski fondovi utječu na tečaj kune?
[/quote]
Umjesto da štampa lovu i kupuje država to rade mirovinci umjesto nje.To šta su oni kupili neš vidit na tržištu dugo,dugo.Ovo vrijedi za sve mirovince osim za Dinka,on trejda ka zadnji špekulant [lol]
[/quote]
Oni samo koriste lovu koju radnici uplaćuju, količina novca u optjecaju ostaje ista. Što se dinka tiče, ja sam isprva mislio da je upitnog znanja, ali pogledaj njegov fond odnosu na ostale. Glede špekulacije, čovjek je zaradio 3 mil. kn članovima AZa [thumbsup]
@Vergilije,jedan od mojih problema je i taj šta nisam član AZ [lol]
Mislim da je ovo danas povijesni dan, koji ćemo prepričavati unucima u hladnim zimskim noćima uz pucketanje vatrice iz kamina.
Ako preživimo.
ako preživimo! [angry]
Mislim da je ovo danas povijesni dan, koji ćemo prepričavati unucima u hladnim zimskim noćima uz pucketanje vatrice iz kamina.
Ako preživimo.
Naažalost, takvih povijesnih dana sam već preživio više nego W.B. (hebe se njemu, počeo ulagati u doba najvećeg prosperiteta, cijelu karijeru bio na manje vise bullish marketu, da bi tek pred penziju doživio raspad inperije; s druge strane, on bar ima PPT)