Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Molim ove koji imaju gledalicu –

na čemu je napravljen ovaj promet ????

smanjuje se minus.......

Upravo to sad država i radi preko mirovinaca [sealed]

Ajde mi samo pojasni kako to mirovinski fondovi utječu na tečaj kune?

[/quote]
Umjesto da štampa lovu i kupuje država to rade mirovinci umjesto nje.To šta su oni kupili neš vidit na tržištu dugo,dugo.Ovo vrijedi za sve mirovince osim za Dinka,on trejda ka zadnji špekulant [lol]

Molim ove koji imaju gledalicu –

na čemu je napravljen ovaj promet ????

RHMF-O-15CA 94,00 94,01 94,01 -2,09% 103.403.850,00 2

i onda mi pitamo gdje je dno:

Atlantska plovidba d.d. – nastavak trgovanja

Postovani,

obavjestavamo vas da ce se trgovanje dionicama VDKT-R-A nastaviti u 13:46.

Na upit Upravi VIADUKT d.d., o postojanju novih materijalnih cinjenica, ista se nije ocitovala.
Ukoliko cijena nakon obustave opet probije utvrđene dnevne kriterije, trgovanje se nastavlja bez limita.

Pazi ti idiote

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Upravo to sad država i radi preko mirovinaca [sealed]

Ajde mi samo pojasni kako to mirovinski fondovi utječu na tečaj kune?

[/quote]
Umjesto da štampa lovu i kupuje država to rade mirovinci umjesto nje.To šta su oni kupili neš vidit na tržištu dugo,dugo.Ovo vrijedi za sve mirovince osim za Dinka,on trejda ka zadnji špekulant [lol]
[/quote]

Oni samo koriste lovu koju radnici uplaćuju, količina novca u optjecaju ostaje ista. Što se dinka tiče, ja sam isprva mislio da je upitnog znanja, ali pogledaj njegov fond odnosu na ostale. Glede špekulacije, čovjek je zaradio 3 mil. kn članovima AZa [thumbsup]

When speculation has done its worst, two and two still make four.

koji cirkus na ledu – -9,99%
netko je duhovit u ovim vremenima crvenila…
[cool]

@Vergilije,jedan od mojih problema je i taj šta nisam član AZ [lol]

Mislim da je ovo danas povijesni dan, koji ćemo prepričavati unucima u hladnim zimskim noćima uz pucketanje vatrice iz kamina.

Ako preživimo.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Smijali smo se bg-burzi a di smo sad mi …… samo korak do njihovog smješnog trgovanja….

ako preživimo! [angry]

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

biti cemo svjedoci neceg novog i jako uzbudljivog….

Mislim da je ovo danas povijesni dan, koji ćemo prepričavati unucima u hladnim zimskim noćima uz pucketanje vatrice iz kamina.

Ako preživimo.

Naažalost, takvih povijesnih dana sam već preživio više nego W.B. (hebe se njemu, počeo ulagati u doba najvećeg prosperiteta, cijelu karijeru bio na manje vise bullish marketu, da bi tek pred penziju doživio raspad inperije; s druge strane, on bar ima PPT)

Hell is Empty and all the Devils are Here

New Report

Close