Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Az je u petak prodavao a danas kupuje

Pa će sutra ponovo prodavati [shocked]
Nema tu mudrosti.

Kolege ni mandarinu ne možeš prodat a kamoli dionicu.Ima li netko ko bi kupio od mene 60 000kg mandarine po cijeni od 2 kn/kg franco Opuzen?

agrokor

Neće ni Agrokor kažu presušila kasa nemaju ni lipe – e to je prava kriza kad ni Todo nema!

[/quote]

A di Vam je Jambo? Sa Friščićom i Đurđom tikve sadi !?

who dares, wins

Kolege ni mandarinu ne možeš prodat a kamoli dionicu.Ima li netko ko bi kupio od mene 60 000kg mandarine po cijeni od 2 kn/kg franco Opuzen?

agrokor

[/quote]

Oni bi mu dali 8 lipa po kili

Az je u petak prodavao a danas kupuje

jel to ono kad su dva brokera naletjela na govno [lol]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=c4a782fa-28d0-4929-82c6-4d4169eb353d&readcomment=1#comment

Dali će i kod nas odgovarati SAMODOL DINKEC i ekipa za ovu pljačku našeg naroda

Položi im sav CASH-R-A na dlan i … zaboravi. Mi smo mala zemlja kratka pamćenja i velikih imuniteta [lol]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

agrokor

Neće ni Agrokor kažu presušila kasa nemaju ni lipe – e to je prava kriza kad ni Todo nema!

[/quote]

Jel to istina ili se zahebavas?

Wall Street i banke protiv ljudi. Drzave i vlade izmedju.

agrokor

[/quote]

Pa njima barem novac nije problem. Oni uopće ne plaćaju.

nema tu oporavka dok podprecednica jadranka neda nalog na kupnju
zanimljivo dinkec prodaje direktno IGH, do sada preko otvorenih fondova povlacio lovu, sigurno se negde dole stavil na kupnju, to ulijeva poverenje.

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

agrokor

Stara poslovica (20. st): "zadužen k’o Grčka"

Nova poslovica (21. st): "zadužen k’o Todorić"

[img]http://i41.servimg.com/u/f41/13/01/91/22/biggri10.gif[/img]

US took freewheeling capitalism to the limits and the wheels came off

Bojim se opet da margini ne prorade sutra

Tko kontrolira fondove?
Tko najviše zarađuje na marginima?

Odgovor je isti u oba slučaja

Hell is Empty and all the Devils are Here

Tko kontrolira fondove?
Tko najviše zarađuje na marginima?

Odgovor je isti u oba slučaja

mislim da je banci u interesu naplatiti kamatu i naknadu po marginu, a ne zatvoriti ga

New Report

Close