Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@tigrus – ja sam mrtav ozbiljan

Hell is Empty and all the Devils are Here

@bagrem

nema mudrosti, kad gnjev Manitua krene,
maknuo sam sve naloge s kupnje…
bye bye…
[bye]

atpl kapitulacija…..doci ce i ostali sektori na red…..nece ovo nikog zaobic…….na zalost

jesi li vidovit…druker…ili ti to znanje sa burze govori što će nas snaći!
[/quote]

bit ce jako gusto ako dax probije 4500…
sad je na 4550…
ako probije idemo mi na 1800.
tak ti je to nazalost…
[/quote]

ODEEE DAX
Index Value: 4,478.57
Trade Time: 5:05AM ET
Change: 92.50 (2.02%)
Prev Close: 4,571.07
Open: 4,559.71
Day’s Range: 4468.69 – 4576.87
52wk Range: 4,308.00 – 8,117.79

Four Star General

Tko da bježi kad su svi pobjegli ,promet je mizeran .

sveopca bjezanija……

atpl kapitulacija…..doci ce i ostali sektori na red…..nece ovo nikog zaobic…….na zalost

Tako je. No zašto o tome pisati. Bolje je prodati sve dionice, podići svu štednju, vratiti kredite, a za ostatak kupiti malo srebra, zlata, hektar dva zemlje, tonu riže, 100 kila meda i 2000 konzervi tune, obuće i odijeće za teška vremena (kožni kaput s krznom od sibirskog medvjeda), krov kuće opremiti solarnim panelima, iskopati zdenac za vodu (INA je mađarska, neće biti vode uskoro), kupiti par bicikala, nekoliko dobrih motika, sjemena za narednih 10ak godina (kukuruz ima prvenstvo radi kalorične vrijednosti) i ponešto dobre literature za dosadna vremena (pošto neće biti struje, red je kupiti pristojnu zalihu svijeća, rekao bih 100-150 kila). Na kraju, radi povećanaj rizika od krađe, pljačke i razbojstva (ne želite da vam susjed ukrade krumpit), potrebno se je opskrbiti i pristojnim arsenalom oružja
[/quote] brodari su prvi dobili po repu…sljedeci su gradjevinari pa tako redom…..igh se drzi na aparatima….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Neki su prerano prodali,sad čekaju da padne. [lol]

Nema tu futura.
Već pada, prezent [undecid]
Nema ni tu mudrosti.
Bagrem se povija.

Ajde baron nikad ti nije dosta

Dosta paničarite danas – Vi koji i niste u dionicama.!!!!!!!!!!!!!!!

To što je dax ispod 4500 nema nikakve veze – pada pa što padamo i mi već mjesecima

ništa novo

Ne lupetajte gluposti i ako nemislite danas kupovat – nemojte se ni nama u dionicama naslađivat

I to ću reći : Očekujem danas cijene dionica na istim razinama od jučer (izuzev par)

smanjuje se minus.......

Kakav mrtvi DAX ajte molim vas… gdje je DAX po padu od nas još

Hell is Empty and all the Devils are Here

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=c4a782fa-28d0-4929-82c6-4d4169eb353d&readcomment=1#comment

Dali će i kod nas odgovarati SAMODOL DINKEC i ekipa za ovu pljačku našeg naroda

nema mudrosti, kad gnjev Manitua krene,

BTW, di nestade onaj indijanac? Nisam ga dugo vidio…

US took freewheeling capitalism to the limits and the wheels came off

jesi li vidovit…druker…ili ti to znanje sa burze govori što će nas snaći!
[/quote]

bit ce jako gusto ako dax probije 4500…
sad je na 4550…
ako probije idemo mi na 1800.
tak ti je to nazalost…
[/quote]

DAX probio 4500. Bježmo.
Mudrosti tu nema.
[/quote]

Ajde onda više pobjegni,meni da se bježi već bi pobjegao 100 puta. [thumbsup]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

New Report

Close