Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
@ luki007
ma navlakuše, i onda ih povuku u zadnjoj sec.
PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!
Nije mi jasno da poslovno dnevnik ima na naslovnoj strani tečaj USD/KN 5.10 ….pa kad
je to prošlo, isto važi za ostale valute……
Ako je ovo navlačenje onda sam ja djed Božičnjak !
Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........
budd,
Malo sam promišljao i počeo skupljati keš na računu, a radi budućeg shopping-a po akcijskim cijenama (popust i preko 90%). Kada su takvi popusti, obično kupujem po nekoliko komada obuće, čak i ako mi uopće ne treba, jer nikad ne znaš kada će zatrebati. No, čudi me što ljudi u kešu (a takvih ima more, sjetimo se samo iznosa štednje hrv. građana) strepe od ulaganja u dionice, pa čak i longterm po ovim cijenama. Zarada je na longterm zaista neupitna, potencijalno strahovita i neusporediva s klasičnim oblicima štednje. Zarade na period 3-5 godina neće biti jedino ako nam se dogodi weimar. No, ako se to dogodi, tada novac ionako neće ništa vrijediti. Pogotovu mi nisu jasno ovi s novcima od Ine (zaradili 80% ni prstom mrdnuli i sad u štednju?; risk apetit = 0, čudni neki ljudi)
Upijavši mudrost već jako rano, danas mi je magla zakrila sunce, te će moja prosudba biti maglovita.
Danas nas čeka vrlo vjerojatno promet od 40-50 mil kuna.
Sve ovisi o iskrcavačima na ATPL i HT.
A da li ćemo u plus ili minus, nebitno je, puši se svejedno.
Nema tu mudrosti.
Bagrem se povija kako burza puše. [thumbsup]
Ako je ovo navlačenje onda sam ja djed Božičnjak !
a kakav je onaj nalog na IGH