Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mislim da bi trebali za danas zatvoriti burzu, biti kažnjeni, i do sutra sve urediti da funkconira kako valja.
Inače, tko ima oba sustava, čini mi se da može i dobro zaraditi na nekim razlikama i općoj neujednačenosti i kaosu… ako ima volje[smiley2]

Ajme kad ovo Ante vidi bit će pizdarija.

A direktor ZSE samo se slikava na TV, em ugovori em plaćica, sigurno i neka tajnica dugih nogu.

Odma ga treba postaviti da radi na centrali pa da spaja pozive.

OTKAZ !!!

Može kupnja-prodaja za TISK-R-A?
Ako nije problem….

Mislim da bi trebali za danas zatvoriti burzu, biti kažnjeni, i do sutra sve urediti da funkconira kako valja.
Inače, tko ima oba sustava, čini mi se da može i dobro zaraditi na nekim razlikama i općoj neujednačenosti i kaosu… ako ima volje[smiley2]

ne bi se baš reklo jer se za neke dionice ne mogu ni dati nalozi [smiley7][smiley7]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

U cijeloj ovoj zbrci vi ste propustili možda najvažnije izvješće:

Vaš link

Kako to?

Kolega mauricije ne otvara se!!!!!!

U cijeloj ovoj zbrci vi ste propustili možda najvažnije izvješće: Vaš link Kako to?

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

…ja mislim da su dionice koje su ušle u CROBEX sada na mostichu…..

trčanje je zakon :)

Imamo jednu burzu , jakog regionalnog igrača , a ja moram napisati Zse i Vse u minusu.

VIRO 850,00 kn

Lijepo, lijepo …

I love the Smell of Profits in the Morning

a pšto je to s zlar, jel ja to dobro vidim 327%[smiley7]

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

a pšto je to s zlar, jel ja to dobro vidim 327%[smiley7]

Jasno da vidiš, kada je zadnja cijena na VSE bila toliko manja tada.

Zanimljivo na MLDN, netko stavio na kupnju prilican nalog na 275,28 (225 komada)
Ispod njega sve nalozi po 31 komad!
E, fima, fima[smiley2]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

New Report

Close