Ako se lova od INE ne vrati na burzu, pojest će je inflacija. Braniteljski fond onda nije prodao INU za 2800, nego za 4-5 % manje a to je cca 2675,00 2700,00 kn što je katastrofa. Moraju oni odmah lupit u neke dionice, inače… ?
Da, bolje da sada udu pa izgube 20%, nego 4-5% kroz par mjeseci. To je bolje da…Uci ce svi oni, ali polako…pa i oni imaju mozak!
@Tigurs
Vidim vjerni ZEN tigruse, tvoja je snaga poznata na istoku.
Odbijamo se 16, 20 i 21 listopada od 2600 bodova, znači već po 3X.
Mudrost mi stiže kratkom intervalu sa jutarnjim izlaskom sunca u 7.12h-7.15h.
Gledajte na zapad i očekujte sunce večeras.
Ako ga ne bude, upalite svijetlo.
Bagremov mudrost je daleko poznata.
EVO LJUDI JA SE PRVI PUTA JAVLJAM NA OVAJ FORUM.PONEKAD ZNAM PROČITA ŠTA SE KOMENTIRA I TAKOTO. U DIONICAMA SAM DO GRLA A BOGAMI I U MINUSU ALI NEMA ŠANSE DA PRODAM I JEDNU DIONICU PA MAKAR ČEKAO 5 GODINA I VIŠE.POZDRAV SVIMA.
Pa do kad će ovo padati?
Dok god bude naivaca poput nas….Mene bi samo zanimalo gdje se može dobiti podatak o primanjima i nagradama fond menađera i naročito njihovih direktora Novoselaca,Grbavaca i inih. Pročitah negdje da će si ekipa s Wall Streeta podijeliti oko 70 milijardi USD nagrada za ovu godinu????????!!!!!! To je desetina iznosa s kojim je država kod njih intervenirala! KO JE ONDA TU LUD????
EVO LJUDI JA SE PRVI PUTA JAVLJAM NA OVAJ FORUM.PONEKAD ZNAM PROČITA ŠTA SE KOMENTIRA I TAKOTO. U DIONICAMA SAM DO GRLA A BOGAMI I U MINUSU ALI NEMA ŠANSE DA PRODAM I JEDNU DIONICU PA MAKAR ČEKAO 5 GODINA I VIŠE.POZDRAV SVIMA.
Moja najiskrenija sućut!
ulogiro si se , vidim, 15.11.2006., oš prodat nick? [smiley]
Čekali smo da dođe lova od INE da se malo podignemo i nije pomoglo,što sada možemo čekati? Izbore u SAD,možda nam pomognu. [angry]
To cijeli Svjet čeka pa ne će mo valjda i mi!? [proud]
Koju?
Čekali smo da dođe lova od INE da se malo podignemo i nije pomoglo,što sada možemo čekati? Izbore u SAD,možda nam pomognu. [angry]
"U Banskim je dvorima danas održan sastanak predsjednika Vlade Republike Hrvatske Ive Sanadera i ministra financija Ivana Šukera s guvernerom Hrvatske narodne banke Željkom Rohatinskim i predstavnicima vodećih banaka u Hrvatskoj.
Glavna tema sastanka bio je plan financiranja obveza države u četvrtom tromjesečju 2008. i prvom tromjesečju 2009. godine, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Vlade RH. Također, razgovaralo se i o aktualnoj situaciji na svjetskim financijskim tržištima, kao i o situaciji na domaćem bankarskom tržištu. Sudionici sastanka složili su se kako je hrvatski bankarski sustav stabilan, navodi se u priopćenju."
Pitajmo vladajuće koliko još love treba i kaj su svi skupa smislili s lovom od INE i burze !
i sad je američki svizac zamotao čokoladicu i spremio ju do sutra
i otišao na zasluženi počinak
a to sve dok vi ovdje pratite taj daw jajunzi indeks
pozdrav dajterejaderima