Amerika ,Azija i Europska tržišta rastu a samo Hrvatska ta povijesna Europska zemlja ostaje sa cijenama dionica na brdovitom balkanu kako i spadamo.Fond menađerčići pljačkaju ovčice koje prodaju fuuujjj.
Mali dioničari moraju zatražiti ukidanje radnog mijesta gospodina Samadola koji nesluži ničemu , ili neka objasni kako to hrvatsko tržiše pada dok druga rastu??????
Ne znam kakav rast ti očekuješ sa 17.990.113,33 kn prometa?!
Za usporedbu:
crobex 0.27%
dax 0.43%
Da pratimo amerikance, sada bi Crobex bio na 3600 bodova. No, kako ne pratimo amerikance (a naše gospodarstvo/ekonomija je kao zdrava), tada je Crobex na 1000 bodova manje. Nešto ne štima u ovoj priči gospodo
To se odavno zna ali nema nikoga ko bi to istjerao na pravi put. (svi su zajedno u kolu)
Koliko se sjećam Motušić je izjavio da su ameri okrenuli u zeleno, pa je to dno, vidim opet reagiramo na njihovih +4, a još i s INA-om ne mogu više toliko štelati crobex, ako ništa drugo na zatvaranju će potegnuti s HT-om sa 2 dionice na 259, divna nam je burza
Kako da istjeramo na pravi put kad ovdje svi navijaju crobex da padne ,onda kad padne da padne još malo ,i tako u nedogled
Pošto smo jučer rasli 2% za razliku od regije koja je bila u minusima ili blagom plusu, danas
bi mogli biti doslijedni regiji od jučer.
Razlog je tome , loše računanje Crobexa.
Vrlo vjerojatno otvaranje u plusu, a na kraju lagani minus.
Drhtave kupuju.
Mudrošću bagrema, pogađam opet u sridu, naravno ako ostane ovako do kraja dana.
Tko me sluša profitirat će.
Polako ljudi, jer u ovim vremenima cash je BOG.
Crobex -0,11%
Trenutno uz engleze, imamo najmanji plus u cijeloj EU, a što je s uvjeravanjem da smo izolirano tržište?
@halo bing
Neću te pobijati, ali samo da te podsjetim da smo jučer bili NAJVEĆI index u europi, ovoj balkanskoj.
2545 bollinger otpor. Trenutno 2575.
Toliko od mene. Caffe and cigarete
He he! pa naravno, jer se " kao " još ništa nezna.A ja bogme vidim samo dobre vijesti. Nekako se još nadamo da bi se moglo dogoditi 10.10 pa da onda uletimo na niskim razinama pa da zaradimo 60% . E serem se na to.! Ono što ja vidim po nalozima je da idemo iz krajnosti u krajnost. Kad je raslo vani 2% kod nas je skočilo 20%, isto i za pad. Sada kad vani raste 5% mi se jedva pomaknemo s mjesta . Gospodo ove naloge i formiranje cijene mi diktiramo.
Pa eto nek ide sve u P.M nek ide toliko dolje da svi prodaju, pa da sirotinja nešto može kupiti za 50 čuna. [tongue]
@ Barbosa
^GDAXI DAX 4,867.81 5:26AM ET Up 32.80 (+0.68%) Chart, More
2.573,41 -0.26% 75.681.515,50 kn 21.937.007,37 kn
Ovo je takva besmislica. Mi smo jadni i glupavi,. Eto pratim sve europske burze i uspoređujem naloge – KAO I VAS 75% i jel malo dax i FTSE išao dolje evo naših naloga za prodaju. jeli malo poraslo evo naloga za kupnju. Daj se više skulirajte i prodajte ili kupite. ide mi na jetra povuci-potegni svako toliko.Kao i brokerima koje po 20x dnevno jedan te isti nalog pimplaju [sealed]
U potpunosti se slazem s Halo Bingom, HT od danas ima najvecu tezinu u Crobexu, i mislim da bi preko njega upravo mogli dizat i rusit Crobex, kako im pase, to znaci da je HT u doglednom vremenu osuden na veliku voilatilnost u svrhu namjestanja Crobex-a, sto ce biti raj za daytradere…