Da pratimo amerikance, sada bi Crobex bio na 3600 bodova. No, kako ne pratimo amerikance (a naše gospodarstvo/ekonomija je kao zdrava), tada je Crobex na 1000 bodova manje. Nešto ne štima u ovoj priči gospodo
da, OIF bili su uzrok velikog rasta, a sada tko zna do kada će biti povlačenje isplata …
Kako je ovo zanimljivo ,svi ste tu i zjapite u monitor ,a nitko kao ne vjeruje u naše gospodarstvo ,firme,dionice ,rast itd .Zašto tratite svoje dragocijeno vrijeme
Odgovorna osoba za dionice ATPL-kaže da je kod njih sve u redu. Oni stoje vrlo dobro…
pa tko onda kupuje te dionice …kažu jučer čak 30.000 dionica..?
Kako je ovo zanimljivo ,svi ste tu i zjapite u monitor ,a nitko kao ne vjeruje u naše gospodarstvo ,firme,dionice ,rast itd .Zašto tratite svoje dragocijeno vrijeme
pa lupaj po asku ako ti toliko vjeruješ u oporavak, tko ti brani. ja neću sigurno
Odgovorna osoba za dionice ATPL-kaže da je kod njih sve u redu. Oni stoje vrlo dobro…
pa tko onda kupuje te dionice …kažu jučer čak 30.000 dionica..?
Mali kupuju [lol]
pa lupaj po asku ako ti toliko vjeruješ u oporavak, tko ti brani. ja neću sigurno
[/quote]
ni ja za sada.
s obzirom da smo na vrhu trokuta, necu se kladiti.
sto je izglednije da idemo jako dole ili gore?
ja mislim dole – do sada je uvijek tako bilo.
dok se trend ne promjeni nema me u igri….
sori…
Priče s OIF-ima i izvlačenjima i povlačenja udjela su samo za malu djecu 🙂
Ovdje može biti samo rječi o združenim radnjama moćnika da se mali ižmikaju i izgube živce (i oni u udjelima i oni na burzi i oni u kreditima i oni koji i dalje ulažu u sustav) … počelo se prije svjetskih kriza i završiti će se do 2014, svaka loša vijest im dođe kao privremeni paravan.
Ono gdje se oni nadmeću s svijetom je kako podići čim više gorivo kada ono raste i kako čim
više srušiti vrijednosti dionica kada one u svijetu padaju (na obrnuti trend se zažmiri) [bye]
ZSE
CROBEX 2.587,49 +0,29%
CROBIS 94,50 0,00%
Redovni promet 16.705.653,38
Instituc. promet 48.494.508,13
Ukupni promet 65.200.161,51
Pogledajte kakav je P/E prosječni CROBEX-a pa to usporedite s amerikom
Ma Šef je lud jer sve pada,
a tako je bio drag kada je ledo bio na 12k a on je drukao i govorio da ledo mora dole.
I eto sada..on se ukrcao na 9k a ledo i dalje pada..
pa šefe drukao si protiv leda i sada se buniš kaj pada?
Čekaj kako to?
Ne razumijem?
Pa htio si da padne gdje je sada problem?