Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pošto smo jučer rasli 2% za razliku od regije koja je bila u minusima ili blagom plusu, danas
bi mogli biti doslijedni regiji od jučer.

Razlog je tome , loše računanje Crobexa.
Vrlo vjerojatno otvaranje u plusu, a na kraju lagani minus.
Drhtave kupuju.

Nema razloga da danas padnemo

Gledajući naloge, dojma sam da "cirkus" zvani ZSE i dalje gostuje na ovim prostorima.

Vama nije jasno da su stigli ogromni novci ,šta mislite u šta će fondovi ulagati.Da baš će u medijima reći ,kupovati ćemo IGH,HT itd. Skupljaju oni u tišini bez velikog dizanja cijena

0,66% Otvaranje. 2597 bodova. Jučer i u četvrtak je najviša bila 2600.
Bollinger otpor je na 2600.
Da vidimo dalje.

Nema razloga da danas padnemo

Zakaj tako misliš?
Šta je sa ekipom koja želi prodati svoje dionice bez obzira na situaciju u svijetu?
Oni će prodati bez obzira dali raste ili pada.

A tko će te sve dionice kupiti?
Ti i ja?
I Baron?

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Vama nije jasno da su stigli ogromni novci ,šta mislite u šta će fondovi ulagati.Da baš će u medijima reći ,kupovati ćemo IGH,HT itd. Skupljaju oni u tišini bez velikog dizanja cijena

A kako će to nama onda pomoći? [huh]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

živa istina

danas se još pokušavaju veliki igrači ukrcati na malim cijenama…sve zavisi koliko ima ovaca i panuičara koji će im jeftino prodavati bez ikakava razloga, barem danas kada je sve oko nas dobro poteglo gore i EU i usa indexi svi pozitivni…

Nema se baš neke jakosti ,za očekivani rast.

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

koji fondovi

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

A kakvu bi ti pomoć

Nema se baš neke jakosti ,za očekivani rast.

To je potpuno točno. Fali moment rasta.
Uz to još i kupnja koja je još uvijek 5X slabija od prodaje, prosječno gledajući.
Malo zagrebeš po kupnji i evo jazovke.

Mislim da se umjetno stvara rast na malim parama bez panike prodavača.
Smiruje se market.

New Report

Close