BS…sta mislite kolega koliko je autowill danas, do 15 sati, prodao novih astri H privatnim osobama ?
[/quote]
Taj podatak sam po sebi ne znači ništa.Treba uporediti s prošlom godinom.
[/quote]
a ni taj podatak opet ne znaci nista… sve je to na koncu samo hrpa podataka, koje mozete secirati na bilo koji nacin…mozete uoblicavati i pozitivne i negativne vrijednosti kako god zelite…
to nije ni bio moj point [wink]
Očita manipulacija Crobexa INA-om-
Po bidu i po asku se sa INA-om Crobex do 0,5% mijenja.
BS…sta mislite kolega koliko je autowill danas, do 15 sati, prodao novih astri H privatnim osobama ?
[/quote]
Taj podatak sam po sebi ne znači ništa.Treba uporediti s prošlom godinom.
[/quote]
a ni taj podatak opet ne znaci nista… sve je to na koncu samo hrpa podataka, koje mozete secirati na bilo koji nacin…mozete uoblicavati i pozitivne i negativne vrijednosti kako god zelite…
to nije ni bio moj point [wink]
[/quote]
dajte molim vas, pa opel nudi 5 godina kaska besplatno…
to su akcije, prodaj "bud – zasto"….
Kako ja vidim Tigrus je drukao na UP na Crobexu 2200-2800.
To baš i nije negativno drukanje a i niko ko je ušao na ove razine i nije popuš. gotovo ništa
A ukoliko je Tigrus sam drukao gore a očekuje dolje – to je samo njegovo mišljenje
ali možda bude i gubitak jer sam kaže da je sve prodao.
Kriza je ali ja nevjerujem ni u kom slučaju da možemo ponovo na
razine crnog petka.
Iako mi se čini da dosta Vas to priželjkuje.
radje bi pojeo svoj sesir nego pisao UP,UP a ustvari mislio da idemo dole.
hebes to, ne sluzim se takvim podvalama – to je ispod mog niova…
nisam nikad, pa necu ni na forumu…
morate shvatiti da ja ne tvrdim da idemo dole 100%, nego mislim da je pametnije pricekati da se ne razjasne stvari nego uletavati bezveze…
[thumbsup]
ja bi isto kao i ti zelio shvatiti razmisljanje prosjecnog investitora pa bi te molio da sad ti meni odgovoris na pitanja:
1. imas li povjerenja u hrvatsko trziste kapitala?
2. kako se osjecas s obzirom da realni sektor znacajno usporava?
3. hoces li vise stedjeti i orocavati svoju ustedevinu?
1. u ovom obliku sa ovom regulativom NE
2. zabrinut za svoje radno mjesto i sve šta sa time povlači, a za dionice u mojem vlasništvu gledam kao na posudbu novca na duži rok koji se vraća sa kamatom
3. štediti da za kupnju dionica, oročavati možda u dalekoj budućnosti ako se bude mogla dobra kamata izvlačiti.