Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dobro , Vi koji poznajete tržište recite nam mišljenje:

1. tko je ujutro nenormalno napucao cijene, kako bi se stekao prividan brzi uzlet Crobexa..

2. tko je u 15.15 sati jednim potezom pomeo svu .. hrpu nalozića, nalozizičića..i dobrih naloga
i u šali oborio sve normalne vrijednosti..bez pardona..

3. tko u 15.20 minuta podiže umjetno Crobex…tako da skida jednu po jednu dionicu sa najnižom cijenom na prodaji…i tako sve nas pravi budalama…

Pa dobro….šta je ovo …kakav je to bezobrazluk ?

market makeri, takvi postoji…
ja znam neke:
veliki brat i beli deda koji te geda…
[thumbsup]

vidim vecini je postalo svejedno,,,pad ili rast…dosli smo do faze da je postali sasvim svejedno…godina dana je predugo.ziv covjek se na svasta navikne…pomirimo se…jap.nikei vec 18 god u bearu pa ekipa isto tako dobro zaradjuje….sisanja je bilo i bit ce……al nece uvjek isti imat novu frizuru……

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ameri otvorili optimistično

ljudi manje trose. stedi se sve vise, a to ne moze biti dobro.

BS…sta mislite kolega koliko je autowill danas, do 15 sati, prodao novih astri H privatnim osobama ?
[/quote]

Taj podatak sam po sebi ne znači ništa.Treba uporediti s prošlom godinom.

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

@ Tigrus

Mi objasniš jednu stvar. Pokušavam shvatiti razum prosječnog investitora.
Zanima me točno:
1. Kako si ti koji si bio jedan od najvećih optimista na ovom forumu i svaki dan trubio UP, UP, te se svađao sa svima koji su predviđali katastrofu odjednom promjenio dres i sada igraš za drugu ekipu? Kako je moguće da ti se stav tako naglo radikalno promjenio?
2. Šta osjećaš prema onim jadnicima koje si navukao na kupnju i koji su sada dobro popušili?
3. Da li očekuješ da ti ekipa i dalje vjeruje na forumu, i ako da na čemu to temeljiš?

kako varteks,
zdrpi i zbrisi
odnosno UP, Up , a ja odoh van?

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Sačekajte da ovih dana ameri zatvore u dubljem crvenom, pa će naslovi u novinama biti"panika malih investitora uzrokovala veliki pad crobexa", a Kardum će zadovoljno trljati ruke i pričati kako je likvidnost velika, oni samo to čekaju da se ukrcaju, današnji pokušaj je završio neuspjehom, ali ima dana. Da ne bude zabune 99% sam u dionicama.

Surround all arround when it hits the ground

Na kupnji ogrmni skriveni nalozi ,a vi samo prodavajte

[/quote]
kako varteks,
zdrpi i zbrisi
odnosno UP, Up , a ja odoh van?
[/quote]

O, ho!
Za tvoju informaciju ja sam još uvijek u Varteksu sa jednakim brojem dionica kao kada je bio na 285.
A što se tiče da sam rekao da će dinica roknut, to se i dogodilo. Šta nije?
Izašao nisam jer je bila slaba kupnja, nije mi se dalo natezati, vjerujem u Varteks i pogotovo u njegovu imovinu u slučaju totalne katastrofe u RH, te ne želim hraniti brokere nalozima.

vidim vecini je postalo svejedno,,,pad ili rast…dosli smo do faze da je postali sasvim svejedno…godina dana je predugo.ziv covjek se na svasta navikne…pomirimo se…jap.nikei vec 18 god u bearu pa ekipa isto tako dobro zaradjuje….sisanja je bilo i bit ce……al nece uvjek isti imat novu frizuru……

Evo i ja sam se već naviknuo na sve – potpuno mi je svejedno kako će se odvijati ZSE

u dan ili dva. Jer malo UP pa malo Down – a razine iste već 20tak dana.

Čovijek se navikne ………

smanjuje se minus.......

@ Tigrus

Mi objasniš jednu stvar. Pokušavam shvatiti razum prosječnog investitora.
Zanima me točno:
1. Kako si ti koji si bio jedan od najvećih optimista na ovom forumu i svaki dan trubio UP, UP, te se svađao sa svima koji su predviđali katastrofu odjednom promjenio dres i sada igraš za drugu ekipu? Kako je moguće da ti se stav tako naglo radikalno promjenio?
2. Šta osjećaš prema onim jadnicima koje si navukao na kupnju i koji su sada dobro popušili?
3. Da li očekuješ da ti ekipa i dalje vjeruje na forumu, i ako da na čemu to temeljiš?

oni koji su mene slusali kupili su HT sa 80% novaca.
sa ostalom lovom su se "igrali"…ernt (op. dividenda od 280kn), igh, ledo, i ostala tugujuca rodbina.
ako je cak HT kupljen na 350kn nije pretrpljen veliki gubitak u ovoj korekciji.
350kn – 250kn – 30kn (dividenda) = gubitak od 70 kn po dionici
70kn/350kn = 20% gubitak u potrfelju. dobar performance!
ako su u ostalom dijelu portfelja izgubili 40% (a nisu…),
onda ponderirana (vagana) sredina gubitka iznosi:
0,8*20% + 0,2*40%= 16%+8% =
ukupno 24% gubitka u portfelju do sada.
opet jako dobar performance!

nisam nikada rekao da ljudi prodaju svoj HT, ali savjetujem da se suzdrze od daljnje kupnje dok se situacija ne razjasni…
ok?

na pitanje ocekujem li da mi ekipa vjeruje, odgovor je "DA",
razlog je – govorim ono sto mislim da je istina.

ja bi isto kao i ti zelio shvatiti razmisljanje prosjecnog investitora pa bi te molio da sad ti meni odgovoris na pitanja:
1. imas li povjerenja u hrvatsko trziste kapitala?
2. kako se osjecas s obzirom da realni sektor znacajno usporava?
3. hoces li vise stedjeti i orocavati svoju ustedevinu?

Ova burza postala gora od Big Brothera,tamo se bar zna tko koga ****. [proud]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

kak skužite te "skrivene" naloge?

New Report

Close