majko mila što onaj indijanac Kucilo radi sa imunološkim!!! pa to nije normalno NR
Upravo je zauvijek zatvorena Varaždinska burza i time u povijest ide jedna etapa na našem tržištu kapitala.
Zbogom VSE, a u ponedjeljak bi moglo biti veselo
[smiley2]
nightrider:
”
majko mila što onaj indijanac Kucilo radi sa imunološkim!!! pa to nije normalno
NR
”
A što je najbolje, nema ga u portfelju…[smiley2][smiley2][smiley2]
jesi li siguran u svoju tvrdnju?
NR
Upravo je zauvijek zatvorena Varaždinska burza i time u povijest ide jedna etapa na našem tržištu kapitala.
Zbogom VSE, a u ponedjeljak bi moglo biti veselo
[smiley2]
Pokoj joj u dusi. Nego, nisam ovaj tjedan imao vremena uopce ni za sto a kamoli citat obavijesti od ZSE i VSE vezano za softver. S obzirom da su do sad bila 2 softvera na start modelima se moglo vidjet po 10 dionica sto je u zbroju 20. Da li ce se od ponedjeljka vidjeti 20 ili samo 10?
odajem počast VSE-u jer mi je to bila draga burza koja mi je omogućila ogromne prinose na mojim omiljenim dionicama. Na njoj su bile , po meni, puno zanimljivije dionice i zanimljiviji događaji proteklih godina, ali svemu dobrom dođe kraj i tako i VSE-u. Posljednji pozdrav…
vječna slava joj …
će bit kakve karmine?
fazan:
”
quark: “(Slično će biti i sa Beljem za koji dan ho, ho…) ” Ovo slušam na Belju i Đuri već 6 mjeseci … a cijena ni dabi … sutra će – ne će …
”
10 PAUSE 100000000
20 PRINT “Slično će biti i sa Beljem za koji dan ho, ho…”
30 GOTO 10
Sigurno je RSI dobar ili je probilo Bolingera. MACD daje signal da će za 3ipo dana krenuti. Samo što nije.
Ajmo top 5 preporuka za idući tjedan
LRH
BLJE
HDEL
FNVC
SSNC