Poštovani, dugo me nije bilo na forumu,
Dakle moja profesionalna analiza a neću vam reci na koji nacin ju izvodim , sugerira mi strahovit pad u periodu od mjesec dana kako americke tak i nase burze.
Vi svi optimisti samo kupujte i dalje dionice i budite uvjereni da će rasti, ponovno se vidimo tu na forumu za mjesec dana pa ćemo viditi tko je bio u pravu .
lijep pozdrav svima
zanimljivo je da ama baš svi očekuju pad – neko javno, neko tajno.
da li je večina u pravu….neču vam reč.
osniva se Udruga "Strah nas je"?
računaju na bespovratna poticajna sredstva za novoregistrirane udruge [thumbsup]
Dakle moja profesionalna analiza a neću vam reci na koji nacin ju izvodim , sugerira mi strahovit pad u periodu od mjesec dana kako americke tak i nase burze.
Vi svi optimisti samo kupujte i dalje dionice i budite uvjereni da će rasti, ponovno se vidimo tu na forumu za mjesec dana pa ćemo viditi tko je bio u pravu .
lijep pozdrav svima
zanimljivo je da ama baš svi očekuju pad – neko javno, neko tajno.
da li je večina u pravu….neču vam reč.
[/quote]
povijest nas uči da večina (ni)je u pravu
lijep pozdrav svima
ovaj forum postala lakrdija, ne ztraba mi profesionlna analiza za to
Fina blok transakcija na KOEI:
Transakcije
CIJENA KOLIČINA VRIJEME
430,00 25.000 14:23:26
435,01 86 14:09:56
435,01 110 14:09:56
435,01 80 14:09:56
435,01 30 14:04:42
435,01 110 14:04:42
435,01 110 14:04:42
435,01 50 14:04:42
435,01 60 14:03:26
435,01 110 14:03:26
Današnje trgovanje…….NEKAK KILAVO…ne mogu ništa pametnog kupiti / neće mi prodati/
ne mogu niti pametno prodati / neće niko kupiti ../ ..pa kaj je sad ovo nastalo u ovaj vrući
ponedjeljak…sve neko taktiziranje…muljanje…oćeš – nećeš— idemo- ne idemo….užas!
Trgovanje je danas takvo da Kvatrić, Trešnjevka i Dolac imaju veću likvidnost od ZSE-a…
Ajde baš me zanima što vi kolege mislite gdje smo sada na ovoj krivulji ?
Ja osjećam da sam ovdje. [embarass]