Ako ovo kod nas nije strah trenutno, ne znam što jest…
@lllllllll: a trenutno nam je promet da se popiškiš u gaće od smijeha ( 22 milijuna redovni) … tako da me taj "solidni" rast od 2% ne ohrabruje previše…
ma znam nego samo drukam, ali ipak mislim da će usa odradit započeto u petak pa temeljim optimizam na tome, a isto tako mislim da se moramo počet mirit s malim prometima
Poštovani, dugo me nije bilo na forumu,
Dakle moja profesionalna analiza a neću vam reci na koji nacin ju izvodim , sugerira mi strahovit pad u periodu od mjesec dana kako americke tak i nase burze.
Vi svi optimisti samo kupujte i dalje dionice i budite uvjereni da će rasti, ponovno se vidimo tu na forumu za mjesec dana pa ćemo viditi tko je bio u pravu .
lijep pozdrav svima
Poštovani, dugo me nije bilo na forumu,
Dakle moja profesionalna analiza a neću vam reci na koji nacin ju izvodim , sugerira mi strahovit pad u periodu od mjesec dana kako americke tak i nase burze.
Vi svi optimisti samo kupujte i dalje dionice i budite uvjereni da će rasti, ponovno se vidimo tu na forumu za mjesec dana pa ćemo viditi tko je bio u pravu .
lijep pozdrav svima
hahahahaha…ovo ti je [lol] [lol] [lol] ..obrij me majko motornom pilom [lol]
inače i ja očekujem pad i ne treba mi posebna analiza za to
Neznate vi šta je strah
Bojacemo se zajedno!! [thumbsup]
Ajde baš me zanima što vi kolege mislite gdje smo sada na ovoj krivulji ?
Ovisi o percepciji svakog od nas, koliko je netko u dionicama odnosno u kešu.
Ali ovako generalno, mislim da smo negdje oko panike, možda malo već i prema kapitulaciji!
Ajde baš me zanima što vi kolege mislite gdje smo sada na ovoj krivulji ?
Negdje izmedju fear &despair. Otprilike na polovici
Ovisi o percepciji svakog od nas, koliko je netko u dionicama odnosno u kešu.
Ali ovako generalno, mislim da smo negdje oko panike, možda malo već i prema kapitulaciji!
[/quote]
slično je i moje razmišljanje … s tim da ja mislim da ćemo tek imati pravu paniku pa iza toga konačna kapitulacija… u svakom slučaju iskreno se nadam da će se to sve skupa odigrati do kraja ove godine … čini mi se da je svima ovoga po malo dosta i previše…
ustvari prepravljam se … paniku smo imali … slijedi kapitulacija… [rolleyes]
osniva se Udruga "Strah nas je"?
upravo tako..[pray] ima mjesta u Nadzornom odboru ako si zainteresiran kolega [lol]