prodavace sami sebi kao sto vec rade
[/quote]
Ovo je S R A M O T A ! Bruno Bušić je stvarno bio vizionar !
prodavace sami sebi kao sto vec rade
[/quote]
Danas će malo šuške uspjeti uloviti ! Ne žele ofčice da im otkupe njihove dionice dok su ovako nisko, da su vrednije … možda [lol] [lol]
I ja bi bio nervozan da sam sve rasprodao ,a neide dole pa ne ide
Pogledajte naslove na businessu [lol] [lol] [lol] , treba se još malo ukrcati na ATPL, pa onda u građevinare, al hebiga ne smiju pretjerivat kad su svi drugi zeleni, a u biti i mi smo , gajim osjećaj za filing da bi INA mogla u pozitivnu blokadu [lol] [lol] [lol]
ATPL diktira cijenu TNPL.Sve je lakše predvidjeti od količine ljudske gluposti.Pa to su potpuno drugačije
firme.Sada su tankerske vozarine u rastu,a BDI nažalost pada.Međutim, cijene dionice se prate.
Pošto je ATPL likvidnija ona prije kreće na put rasta ili pada.A za njom TNPL.
Danas Atlanskom fondovi drže Crobex tu gdje je. U petak je bila INA, onda će opet HT i tako redom !Nikako da "probijemo" onih Vladovih 2850. Kad to odluče sve će bit gotovo u 5 minuta !
Nebi me čudilo da nmirovinski fondovi kupe dionice HAJDUKA zato što ih je Sanader kupio. Sve firme kojima je vrijednost dionice pala 50-100-200% kupile su dionice Hajduka ! Zašto ? Stvarno jadno. Kažu bore se za naše mirovine. Ako ovako nastave neće biti korisnika !
Nema panike više ,a šta nam to govori
Da će fondovi morati stvoriti novu radi jeftinijeg ukrcaja. To trenutno i rade, iskreno gledajući.