Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Hoće fondovi niže ,a nešto im baš ne ide .Slabo su potplatili medije

prodavace sami sebi kao sto vec rade
[/quote]

Ovo je S R A M O T A ! Bruno Bušić je stvarno bio vizionar !

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

I ja bi bio nervozan da sam sve rasprodao ,a neide dole pa ne ide

Hoće fondovi niže ,a nešto im baš ne ide .Slabo su potplatili medije

prodavace sami sebi kao sto vec rade
[/quote]

Danas će malo šuške uspjeti uloviti ! Ne žele ofčice da im otkupe njihove dionice dok su ovako nisko, da su vrednije … možda [lol] [lol]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

Stigla LOVA od INE, zato INA i raste. [lol]

I ja bi bio nervozan da sam sve rasprodao ,a neide dole pa ne ide

Pogledajte naslove na businessu [lol] [lol] [lol] , treba se još malo ukrcati na ATPL, pa onda u građevinare, al hebiga ne smiju pretjerivat kad su svi drugi zeleni, a u biti i mi smo , gajim osjećaj za filing da bi INA mogla u pozitivnu blokadu [lol] [lol] [lol]

Surround all arround when it hits the ground

ATPL diktira cijenu TNPL.Sve je lakše predvidjeti od količine ljudske gluposti.Pa to su potpuno drugačije
firme.Sada su tankerske vozarine u rastu,a BDI nažalost pada.Međutim, cijene dionice se prate.
Pošto je ATPL likvidnija ona prije kreće na put rasta ili pada.A za njom TNPL.

Nema panike više ,a šta nam to govori

Počele trulit dalekovodove bandere [lol]

Surround all arround when it hits the ground

Danas Atlanskom fondovi drže Crobex tu gdje je. U petak je bila INA, onda će opet HT i tako redom !Nikako da "probijemo" onih Vladovih 2850. Kad to odluče sve će bit gotovo u 5 minuta !
Nebi me čudilo da nmirovinski fondovi kupe dionice HAJDUKA zato što ih je Sanader kupio. Sve firme kojima je vrijednost dionice pala 50-100-200% kupile su dionice Hajduka ! Zašto ? Stvarno jadno. Kažu bore se za naše mirovine. Ako ovako nastave neće biti korisnika !

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

Počela kupovina

jesam ja prolupao ili mi se čini da zse monitor stoji ???

Nema panike više ,a šta nam to govori

Da će fondovi morati stvoriti novu radi jeftinijeg ukrcaja. To trenutno i rade, iskreno gledajući.

New Report

Close