Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
mogu vam reci da je postalo pomalo smijesno,niko ne zna u kojem cemo smjeru al ni vani nije bolje i oni lutaju,odnosno svi lutamo [lol]
Zna Ivana7! On sve zna!
UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!
Kao li plaše ljude ,stave veće naloge na prodaju a za par trenutaka ga maknu.Slabo su mediji drukali i ono smeće od biznis.hr-a
upravo to i pratim kak se mjenja optimizam i pesimizam a veliki se smiju i zaj…… ovce
više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada
Što se sada događa…ja ovo još nisam vidjela….ne vjerujem da je zafrkancija…ovoje pravi napad
na burzu ..totalni…ovo još nije bilo tako..!
[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!
mogu vam reci da je postalo pomalo smijesno,niko ne zna u kojem cemo smjeru al ni vani nije bolje i oni lutaju,odnosno svi lutamo [lol]
Zna Ivana7! On sve zna!
[/quote]
kak si mi otrgnuo spek iz usta,bas sam razmisljao napisat da samo on-ona-ono zna [lol]
više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada
Što se sada događa…ja ovo još nisam vidjela….ne vjerujem da je zafrkancija…ovoje pravi napad
na burzu ..totalni…ovo još nije bilo tako..!
????? Kaj su marsovci sletjeli na Burzin neboder????
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...
stigla lova od INE…4,2 milje prometa, 247 transakcija. Ne bi bio ni takav promet da nije sezonske rasprodaje ATPL.
I m a g i n a t i o n * a t * w o r k
Pogledaj te nalog na igh zar ono nije manipulacija
ma je, je. to sve rade da tebe zajebu..znaju da si se nedavno opet ukrco.
aj zovi HANFU, muriju, Vatrogasce i gorsku službu spašavanja.
I m a g i n a t i o n * a t * w o r k
Hoće fondovi niže ,a nešto im baš ne ide .Slabo su potplatili medije
prodavace sami sebi kao sto vec rade
najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom