Pojačavaju se nalozi
gle, ne ide na silu, ljudi ocekuju popunjavanje gapova i to je to.
poslije gapova idemo gore…
poslao mi baron zahtjev za prijateljstvom..prihvatio jer mi stalno blica..je to onaj baron što ga Rocco Silfredi guzi??
Mislim da je INA u velikoj mjeri odrađena.
Mislim da smo na vrhu dna. [lol]
Sad jeli teća latena ili Zepter višeslojna,pitajte Wlada [sealed]
evo i sančez mi poslao..ko je sad taj??
pa frend od castra i jos mnogih na forumu
pofukov duh
Ako je danas lova sjela na račune naftaša,pa kada izvrše uplatu na brokerski račun,to će sjesti dan kasnije,znači danas opet ništa od up,up.
Ako je danas lova sjela na račune naftaša,pa kada izvrše uplatu na brokerski račun,to će sjesti dan kasnije,znači danas opet ništa od up,up.
Dofuraj uplatnicu kod brokija i trži kolko oš
zna li itko ima li negdje na netu naći vrijednosti crobeksa numeričke iznose po danima ( barem zadnja 3-6 mjeseci)… ne graf, nego iznosi , pa da se može isprintati
može link i preko pp-a
hvala znalcima
evo i sančez mi poslao..ko je sad taj??
pa kaj ne vidiš da je "marijanko" nestao
isto ko i looser….instinkt….hoču lovu…itd
@ hrki
Bolje da ne vidiš koliko su dionica prosipali i koliko je to milijardi kuna u zbroju …
puno, puno manje nego su okrnjenih udjela realno isplatili ulagačima o čemu postoje izvješća !
Na isti će način "naše" banke sada popapati gospodarstvenike koji im duguju i traže kredite …
Dofuraj uplatnicu kod brokija i trži kolko oš
[/quote]
To baš ne pali kod svih,prošle godine sam ja uplatio direktno preku uplatnice malo veću cifru,i otišao u brokersku kuću,ali "žao im je bilo što to nemogu oni provesti na brokerski račun dok banke ne prebaci službeno" i tako je i danas,kod nekih. [shocked]