Ako svi čekaju crobi na 2100 i niže, to je u najmanju ruku indikativno
pa i to a i nitko ne kupuje dionice…ljude je strah…fondovi krepavaju te ostaju jedino stranci i mirovnici…a njima se ne žuri..
no jedno pitanje…koliko je ekipe u cashu?
znam za nas ali kako to nači na netu za recimo USA?
Fondovi su puni iznenađenja, iza 14h crobex ide u +
netočno iza 13.59 i 25 sekundi
molim ne iznositi neistinu
@goldy
Moje mišljenje je možda i subjektuivno jer sam 100% u dionicama
ali da očekujete jeftinije puno od ovoga je neobjektivno a da nekažem i malo bezobrazno ……
slazem se, nije u redu, ali takva je situacija…za sada…
Baš me zanima tko će nagrabusiti zbog poništenih transakcija. Slično treba poništiti na većini dionica danas, a zabraniti na 6 mj. rad brokerskim kućama koje izdaju velike rušilačke naloge u istoj minuti
i to retroaktivno za zadnjih 2 mjeseca takvog prosipanja.
Pa recimo to ovako. Situacija u svijetu i Hrvatskoj (govorim o tržištima kapitala) je takva kakva jest. Loša, s izgledima da postane i gora prije nego se stvari stabiliziraju. I onda vi (OIF illi OMF, svejedno) dobijete injekciju kapitala u vidu love od prodanih dionica INE.
ver 1) odmah ćete mahnito lupati po asku i u roku od tjedan dana ispucati sve i dignuti Crobex 100%
ver 2) postaviti se na bid, u pravilnim razmacima na svakih 5-10% sa raspoređenih max. 30% sredstava, i čekati neminovno
Choose one.
IMA LI KOGA NA FORUMU IZ BANAKA ?
Ako ima molim kratak odgovor: ….vraća li se išta on love INE natrag na BURZU?? Hvala,
pa i to a i nitko ne kupuje dionice…ljude je strah…fondovi krepavaju te ostaju jedino stranci i mirovnici…a njima se ne žuri..
no jedno pitanje…koliko je ekipe u cashu?
znam za nas ali kako to nači na netu za recimo USA?
[/quote]
koji stranci
ja sam na ovom forumu xyz puta čitao da su stranci pobjegli odavno… na vrijeme
pa da ..ako se ekipa ovdje priprema danima i ako se stalno govori o 2200 i niže
pa zašto onda" FM "čitajući ovo nebi i sproveli u djelo "kolektivne prognoze"
ionako smo več navikli na padove
Po Amerima bi trebali u plus, mada je danas bio, moram priznati, vrlo čudan dan. Nekako su svi lupali po svojem. Totalni raskorak. Europa tako u minus, a mi u plus, a USA futuresi cijelo jutro u zelenom. Niš mi nije baš skroz bistro… Evropćani će najvjerovatnije u plus i samo da mi ne bi kontra njih kak smo danas. Večeras je na forumu sve puno optimista, a jučer su carevali medvjedi . Kad ono mi danas u plus.
Osim toga sad više niti nema oscilacija cijena na nekim imalo dužim periodima (2,3,4 dana). Volatilnost se prelila na unutardnevna trgovanja, a time se samo povećava rizik trgovine. Bez obzira kaj se neki tu hvale daytredanjem i zaradama mislim da je većina obezglavljena.
Meni bi bilo draže kad bi išćekivali izvješća naših firmi i pratili njihove fundamente, nego ovih…
Ali j… ga takvo nam je tržište.
Nije pristojno citirati sam sebe…
Ali moj post od jučer…
Bez komentara…