Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Teško je biti u kešu u ovakvo vrijeme ,kad znaš da su dionice jeftine

Uopce nije kad znas da ce uskoro biti jos jeftinije [wink]
[/quote]

Držim da mogu biti malo jeftinije ali nikako ispod Crobexa 2200

Pa na svakom je da odluči da li mu je bolje ući na 2500 a nemože ispod 2200 – a rast može do 5000

Ili mu je bolje ući na 3800 a nemože ispod 2200 – a rast može do 5000
znači na 3800 ako pada više gubi a ako raste manje zarađuje

Moje mišljenje je možda i subjektuivno jer sam 100% u dionicama
ali da očekujete jeftinije puno od ovoga je neobjektivno a da nekažem i malo bezobrazno ……

smanjuje se minus.......

ja čekam da se jave oscilatori, znanac1, znanac2………[smiley]

Ne znaš još kolega Sančo, dio sam već prodao a sad upravo radim TEHNIČKU (THNK ) analizu sa oscilatorima pa se javim ako šta bude.

Pozdrav
[bye]

Ako nemaš muda ,šta onda zujiš tu i trošiš vrijeme dragocijeno.Ja da ne mislim ulagati u dionice mako bi se i tražio drugi posao

Ljepo drukanje

Pa cuj ak je tebi nadolazeca kriza i sveopca recesija drukanje a ti onda ajd drmaj po asku. Sorry al ja nemam muda za to u ova vremena.
[/quote]

Crobi 2600, 2700, čaki ameri koji stvarno imaju probleme jučer u plusu 5%, ja kad i tržim jedino skidam s aska, jednostavno mi se ne da čekat 2 kune jeftinije, ak trebam 30 dionica, a na kraju dobijem 5 ili 6

Surround all arround when it hits the ground

Stvarate paniku ,a neki ljudi zbog toga gube velike novce

Kako li je tek vama u fondovima gledati kako mali nisu više ni blizu tako blesavi da vam dignu cijene u nebo samo da im se vi iskrcate?

US took freewheeling capitalism to the limits and the wheels came off

da vas dvojica niste jedan od drugog prodali/kupili? [lol]

Ako nemaš muda ,šta onda zujiš tu i trošiš vrijeme dragocijeno.Ja da ne mislim ulagati u dionice mako bi se i tražio drugi posao

Meni ovo nije posao vec dodatna stvar [wink]. I tko je rekao da ne mislim ulagat u dionice? Uostalom, kad bi svi razmisljali jednako i tako se ponasali na burzi onda trgovanja ne bi ni bilo zar ne?

Ako zbog toga gube velike novce, neka ih gube. Svako sam donosi odluku o svom načinu investiranja i ako mu je glavni izvor informacija druk na forumu, onda će ga ošišat do golog. I to više puta.

Dajte mi avion - Idem dobrovoljno za avijatičara u Abesiniju!

Kako li je tek vama u fondovima gledati kako mali nisu više ni blizu tako blesavi da vam dignu cijene u nebo samo da im se vi iskrcate?
[/quote]

Veliki fondovi su počeli grickati male fondove koji su i dalje suočeni s velikim povlačenjem udjela.
Na ruku im nije išao ni veliki pad u Beogradu jučer.
Vjerojatno su i danas na Bidu i prodaju jeftino.
Pitam te zašto bi veliki dizali cijenu i kako to mali mogu dići cijenu s ograničenom količinom financija?

ti stvaraš euforiju…pa onda još više njih gubi…a do sada samo padamo..
a pad se nastavlja..

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

ja čekam da se jave oscilatori, znanac1, znanac2………[smiley]

Ne znaš još kolega Sančo, dio sam već prodao a sad upravo radim TEHNIČKU (THNK ) analizu sa oscilatorima pa se javim ako šta bude.

Pozdrav
[bye]
[/quote]

Tko je pratio jučer oscilatore znanac1 i znanac2, danas kupovao, je u velikom minusu.
Pozdrav znancu.

New Report

Close