Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Iskrcavaju se oni koji unovčavaju svoje dobitke

Krenulo je zelenilo,samo ove blokade su mi bez veze. Sada burza čeka izvješća,zašto je otišlo u blokade? Pa ako tržište vuče,neka ide dokle može,a ne ovakvo glumatanje. [cool]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

Daj nek netko napiše Crobex.

Hvala un.

smanjuje se minus.......

Trenutno stanje, solidan plus, solidan promet.

ZSE

CROBEX 2.685,92 +3,03%
CROBIS 94,91 -0,07%
Redovni promet 19.265.217,75
Instituc. promet 6.949.652,26
Ukupni promet 26.214.870,01

– novci od INE nisu sjeli, morati ću promijeniti banku.
Pozdrav !

Što će ti novci od Ine kad si rekla danas prodavati?

US took freewheeling capitalism to the limits and the wheels came off

Iskrcavaju se oni koji unovčavaju svoje dobitke

ekipa, patern nije dobar…
moramo jos malo cekati…
nadam se ne dugo…
svrbi me prst…
ali ne zelim ispasti naivan. pomalo.
vladova strategija je meni malo prekonzervativna, ali mislim da cu joj se polako poceti priblizavati…

mogli bi mi lagano u minus do kraja dana………………….toliko o lovi od ine [bye]

a jalnušima i neznalicama [tongue]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

Daj nek netko napiše Crobex.

Hvala un.

Crobex: 2667.24 Promjena: 2.31%

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Teško je biti u kešu u ovakvo vrijeme ,kad znaš da su dionice jeftine

ako smijem dat svoje misljenje o trenutnoj situaciji, 1. zasto je danas na otvaranju sitacija kakava je: zbog ekipe trejdera koja je zadovljna sa 5-6% i danas izlazi van ali vjerujem da cemo kada se oni ispucaju danas porasti do 7%, 2. lova od INE ? od te love danas ne ocekujem nesto prevelikog ukrcaja,trebat ce proci jos koji dan da se bakice i kumice napale (posavjetuju ili da procitaju u novinama kako je sada idealna prilika za kupnju dionica) i kad za njih pocinju kupovati nasi vrli savjetnici, 3. dali su se fondovi dovoljno ukrcali da bi u sljdecem razdoblju nadoknadili ostvarene minuse u proteklom razdoblju? NE nisu i oni jos drze crveno na semaforu i polako ulaze po ovim diskontnim cijenama ali ne moci jos dugo izdrazi, 4. puno srece i veselja svim ljudima koji igraju dogorocno a ekipci koja tjedno uzme po par posto i sve je bliza vrapcu zbog zivaca zelim puno zdravlja

Ova dionica nije više atpl-r-a nego alnti-d-a

ATPL-R-A 1.278,25 1.280,00 1.280,97 1.420,00 1.280,97 -2,95% 7.040.393,84 317

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Ovo danas će izgleda biti ko USA jučer +,-,+ ;

smanjuje se minus.......

New Report

Close