Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

zarada bez rada je najslađa? Ti si se osudio na propast.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

http://www.poslovni.hr/95536.aspx

Dobit pet hrvatskih tvrtki čini 55,9 posto ukupne dobiti deset najjačih tvrtki regije

"LUD, ZBUNJEN,NORMALAN"

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

Evo IGH deblokiran i odmah se bid nabildao, lupa se po asku…
Bit će ludo nakon što se svi odblokiraju, mogli bismo i u pozitivne blokade danas.

Pa jel vama stvarno teško pročitati najosnovnije propise prije nego se počnete baviti trgovanjem???
I onda se čudimo zašto nam je burza u ovakvom stanju!
Zovite Hanfu, ali ne da vam pomogne jer vas varaju na sve strane, nego da vam zabrani trgovanje i spasi vas od sebe samih! [angry]
E jesam postao grintavac, gori sam od onog Sakaija!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Poo meni su dvije opcije moguće:

1. ne daju dionice još jeftinije zbog love od INA-e
2. čekaju poslije podne da krenu u stampedo rušemja nakon što se recimo do 14 sati mali dobro nakrcaju, a ak i ameri pomognu uništavanje nastavljaju i sutra.

Kao što rekoh jučer s ovim preostalim cashom sam u čeki, ma kako izgledalo povoljno i tak sam već 75% u dionicama.

Surround all arround when it hits the ground

u koliko sati bi trebala početi trgovina oko 12 ili koji minut prije/kasnije

Možda je već bilo… što mislite o ovome?

Vaš link

Osniva se „interventni fond“ u obliku otvorenog investicijskog fonda s privatnom ponudom u koji uplaćuju AZ obvezni mirovinski fond, Erste Plavi obvezni mirovinski fond, PBZ – CO obvezni mirovinski fond, Raiffeisen obvezni mirovinski fond, Erste Invest , PBZ Invest, Raiffeisen Invest, te ZB Invest prema tržišnim udjelima.

[huh]

@diablero
ovako – ocito je da pratimo svjetske trendove.
bojim se da ameri nemaju "lovu od INE"
ne ocekujte pozitivne blokade danas.

pozitivne blokade mozemo ocekivat na crobiu 1600,al ima vremena do tada…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

E jesam postao grintavac, gori sam od onog Sakaija!

baš sam i ja primjetio kako si u zadnje vrijeme dosta grintav kolega… trebalo bi se nama opet nać pa da zalijemo malo. Pojede nas ova burza više , treba i živit malo ebemu sve.

Ionako ćemo gaće na štapu iznjeti iz ove krize koja je pred nama …

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Nervoza vlada na burzi ,jer su dionice super povoljne a neki bi još niže.Svrbe prsti jer može i ovo šrto se nudi do 16 00 nestati.

Nadam se do će se od poslije ručka nadalje pričat

"bilo je 16.10. do 14.00h jeftinih dionica"

[thumbsup]

smanjuje se minus.......

Do kraja radnog vremena smo u plusu a sutra ……………..

New Report

Close