Zašto nije moguće zadavanje naloga dok je dionica u blokadi??? (Prva Generacija)
Dali je to i kod drugih brokerskih kuća tako ili…?
da
Evo što se događa :
Ovi dey trejderi ne samo pojedinci već i fondovi (glodari ) ponovo ušli na ovim razinama i čekaju da zarade
10 – 20% i radi njih i nemožemo selektivno UP par dana jer čim vide 20% svršavaju.
Ja sam ovo ulaganje drugačije zamišljao kad sam ulazio,
Sve u negativnoj blokadi 2 dana zaredom!
Teško da će biti i treći dan!
Odbijanac izgledan i to do 2850 crobexa najmanje!
za vrijeme blokade moguće je micati, ali ne i zadavati naloge
Neki mogu i zadavati
"ja mogu izdati nalog iznad limita. upozore me da se radi o nalogu izvan limita, ali mogu ga izdati. ispod limita nikad ne zadajem naloge pa ne znam."
O tome i pričam. Neke brokerske kuće dozvoljavaju takvu praksu, a neke ne. Što nikako nije dobro.
ja recimo nekad zadam nalog za cca 20% više od jučerašnje cijene sa namjerom da ga realiziram u nekoliko dana. zašto ga ne bi zadao
[/quote]
Kupovni mozes, prodajni ne (govorim za vrijeme prije prve blokade).
zanimljivo je to da je na ht-u jači bid od aska
HT: ukupan bid 50.419 kom
ukupan ask: 495.498 kom
ergo, nisi u pravu
KUPNJA ROBE BEZ POKRIĆA
Roba / dionice / kupuje se bez pokrića i to pred očima HANFE , koja uredno proziva DUŽNIKE
/ mirovinske fondove / da plate DUGOVE ZA KUPLJENE DIONICE TIJEKOM PROTEKLOG RAZDOBLJA KAD SU CIJENE BILE SUPERPOVOLJNE …. ali njima se živo hebe , za Hanfu i za kazneno
djelo prevare u gospodarstvu , bla bla bla…. dakle, tolerira se pljačka, prevara , možda i korupcija…… nema pravde…banana
Znači, na TRŽIŠTU KAPITALA nismo se maknuli ..dalje od početka…
SAMODOLE DRAGI, gdje je taj tvoj famozni izvještaj da vidim koliko MILIJARDI SU DUŽNI
PLATITI ZA DIONICE …..hvala. ?
HM, da ! Još jedno pitanjce : …Obračun duga slijedi po vrijednostima dionice na dan
kupnje istih ili prema tržišnoj vrijednosti na dan plaćanja i
što je s kamatama…..te BITNO: KOMPENZACIJA DIONICA…
Da li će mirovinci KOMPENZIRATI DIONICE ..i tako sebi opet osigurati nelegalni profit..
SVE SU TO PITANJCA ZA KOGA ??? ZA USKOK ..I MEĐUNARODNI SUD ..!
WTF? Ko tebi brani da kupuješ isto tako? [shocked]
Sve u negativnoj blokadi 2 dana zaredom!
Teško da će biti i treći dan!
Odbijanac izgledan i to do 2850 crobexa najmanje!
Izgleda da još nisi naučio što znaći šišanje ovaca.
Ako je Ledo bio 20k , ATPL 3900kn , Ingra 66k
Pa koliko je to palo .to je sve 1/4 najveće vrijednosti
Pa kako može netko novac od INE držati u čarapi , to su gluposti svi znamo da novac svrbi
svi znamo da su svi koji su kupili na IPO iako kukaju ipak dobro zaradili
a ta zarada je najslađa (bez rada)
20-30% vraća se na burzu 100%%
Moje mišljenje,naravno.