Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dok je god narodno veselje, ništa od stabilne burze, a to se najviše očitava na forumu.

A kako očekuješ ozbiljnost, kad su najveći komedijaši 4 MF-a.

Hell is Empty and all the Devils are Here

A da za promjenu počnemo slijediti EU!

Ja sam mislio da smo se riješili paničara sa burze ,ali nikako da odu više.

Nikada se nećemo riješiti paničara, iako se danas sasvim pristojno držimo. U minus su dionice stjerali dečki s kravatama, a ne mali (jer mali ne mogu zadati nalog koji ide ispod limita)

Hell is Empty and all the Devils are Here

HT bježi, manji je od jučer, ali se lupa po prodaji
DLKV ga prati

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Top bid CIJENA KOLIČINA
601,00 17
599,00 15
591,00 37
590,00 31
585,00 3
583,00 113
582,00 30
581,01 65
580,13 100
580,10 26
Top ask CIJENA KOLIČINA
605,00 9
608,00 12
611,00 10
614,00 32
619,98 30
619,99 42
620,00 60
624,99 20
629,97 1
630,00

ide DLKV prvi u + danas

A kako očekuješ ozbiljnost, kad su najveći komedijaši 4 MF-a.

Prije svega ne znam tko ti brani zadati nalog ispod limita??

Kao drugo, prema ozbiljnosti pisanja po forumu vidim da je tu narodno veselje, ali baš doslovno, to znači da nema stabilnosti dok je narodno veselje, pa nije ovo LOTO. Strava!

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Koji macan na DLKV skuplja od drhtavih ručica(traži 622kom)..sigurno je "lud" ..ne zna što radi..

Akcija "SVE PO DESET KUNA" i "TRIZA DEST KUNA" ! Akcija traje do ispražnjena zaliha.

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

Konjica je zasad preusmjerena da brani HT ADRS ERNT i DLKV. Ostali su prepušteni sami sebi. ”Srećom” pa nemam niti jednu od četiri gore navedene [huh]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Sad kad se odblokira počinje kupovina jer sutra je sigurno već kasno ,a u ponedjeljak smo u pozitivnoj blokadi

ovaj Samodol je kočnica razvoja hrvatske. Direktno je odgovoran za smanjeni promet na zse. Ko je uopće dao suglasnost za taj prijedlog njegov da se ne trguje nakon 15-15% promijene vrijednosti. ko je još s njim u toj igri. Postavio se ko bog, vladar i sad mu cauri u uši brdo informacija ulizica koji nešto žele od njega i burze. Pogled mu je lopovski i bezosiječajan kakav treba biti s dionicama ali ne s ljudima. Kako njega smaknuti, jeli izabran na neki rok, koliko je glasova neke peticije potrebno da se makne iz fotelje, jeli ima neko u hrvatskoj da ga podržava, kakva ništarija uuuhrrrrggggrrgrrrrrrrrrr!

da i aš kakva srmanota za slobodno tržište koje šuker si njegovi talno spominju!

KULEN NIJE SALAMA

Sad kad se odblokira počinje kupovina jer sutra je sigurno već kasno ,a u ponedjeljak smo u pozitivnoj blokadi

I ja mislim da će za par dana oni koji danas kupe biti u plusu preko 10ak%…
Šteta da imam malo casha… 🙁

New Report

Close