Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nema danas prevelikog pada a u petak je već pozitiva, a s nedilje, nakon vikend vjesti da su se čelnici opet nešto dogovorili, idemo u pozitivu.

Ne znam jel ko postao i jel kome šta jasno.
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/1877-08-VDKT_vlastite_stjecanje.pdf
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/1872-08-VDKT_stjecanje_i_otpustanje.pdf

Znači prvo 2 dana sve dionice u pozitivnoj blokadi a onda 2 dana u negativnoj!
Šta je preiše previše je !!

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

gledam preddtrgovanje na ATPL i DLKV i ne vjerujem…ovo neće na dobro [bye]

ATPL
K: 1299,99 P: 1180,00

DLKV
K: 611,00 P: 520,00

Ljudi od 10 do 12 možete slobodno na kavu,vani je ljep dan.A onda kad odblokiraju nekih recimo 60 dionica,onda pratimo dalje [cry]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Ajmo malo smiriti doživljaj. Ništa se ne događa. EU je u blagom minusu, ništa strašno. Nema niti jednog razloga da opet potonemo, osim panike i idiotizma

Hell is Empty and all the Devils are Here

Nema naznaka potpore fondova. Mali će se danas desetkovati, a onda ovi slavodobitno ušetavaju na "front" sa konjicom.

koja je ovo prevarantska igra opet u tijeku. večina naloga za prodaju postavljena je debelo ispod naloga naloga za kupnju. ( ht, lkri, dioki itd)
ima li netko suvisli komentar MOŽDA
pozdrav

Naravno, očita manipulacija fondova. Mi mali igrači niti ne možemo zadati naloge koji su ispod limita. Sve je ovdje jasno, ali se ništa ne poduzima. Kriminalna organizacija = HANFA

Obzirom na okruženje, danas možemo očekivati puuuuuuno crvenih blokada….. Zatvaram comp, dok HT ne bude na 400 [bye] [bye] [bye]

načekačeš se do tada će ti i taj komjuter biti povijesni primjerak!
[/quote]

trgovat će se telepatski

Gledajući EU zadnjih 20 min, mi ćemo počet sa negativnim blokadama, a mogli bi završit u blagom plusu, ali što će biti za 2 ure …

Ajde ljudi nemojte djelovati na temelju emocija. Danas je dan kad se kupuje, a ne prodaje

Ajmo malo smiriti doživljaj. Ništa se ne događa. EU je u blagom minusu, ništa strašno. Nema niti jednog razloga da opet potonemo, osim panike i idiotizma

čak su i futuresi u blagom plusu.

New Report

Close