Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@wiking & Duser

ne se zaletavati

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

izašao sam, pa sam sad u kešu i isto dvojim da li vratiti dugove ili zaigrati na zeleno ili crveno.
grrr kak svrbi keš

strpljen..spašen Time is on my side

evo ga, opet sranja s pred prodajom!
kakva je to glupost!
trebalo bi tu predprodaju ukinut jer očito ne vrijede ista pravila za sve.
grrrrr

vrati dugove, nije zajebancija

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Obzirom na okruženje, danas možemo očekivati puuuuuuno crvenih blokada….. Zatvaram comp, dok HT ne bude na 400 [bye] [bye] [bye]

Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

dok se g8, kina mexico i brazil ne dogovore nešto pametno niš od rasta bojim se .
znači do nove godine poznati scenario, a poslije vidjet ćemo.

koja igra, nakupljaju se nalozi, i već sad na par dionica uleti nalog na bidu po 100 kom na 10% ispod svih, grrrrrrrrrrrr.

ma kakav cash-r-a, 100% in

Danas će se mostić crveniti od srama.On će biti u velikim minusima,dok će crobi ujutro biti u manjem
minusu od mostića.Tako da će to možda djelovati na psihu da nismo najgori kao što smo bili jučer u trenutku
zatvaranja burze.A dobar dio smo odradili i jučer,ali strah je vrag,govorija je moj pokojni barba,Bog
mu pokoj duši.Nisam ga baš tada dobro razumija,ali sada je sve malo jasnije.

Tek nakon deblokiranja mogao bi nastati pakao.

Pitanje svih pitanja:

Prodati i kupiti jeftinije.Šortati ili ne?

Sa postoječim kešom kupiti ili čekati?

Znam da mi nitko ne može dati odgovor.Jedino mirovinci znaju što će biti.A veze nažalost nemam.

Krajnje neprofesionalno ,nestručno i tendenciozno moderiranje moja je konstatacija ovog foruma.

U ponedjeljak ujutro pisao sam "vidim bit će papira al’ bit će i budala" i upozorio da je recesija veći problem koji se ne riješava nikakvim sastankom sedmorice na vrhu. Bio sam moderiran [angry]

Kad sam prije 2 dana u trajanju največe evforije zbog porasta pisao "ljudi oprez" bio sam moderiran (mislim da isto i Vrana). Danas čete vidjet klaonicu , najprije u Evropi i onda i na ZSE .

Trebali su ti izbrisat i ovaj post.Samo nam ti još trebaš sa svojim prognozama. [angry]
[/quote]
nama trebaju iluzije.

svaka skola se placa.sto je skola skuplja obrazovanje je kvalitetnije.

Obzirom na okruženje, danas možemo očekivati puuuuuuno crvenih blokada….. Zatvaram comp, dok HT ne bude na 400 [bye] [bye] [bye]

načekačeš se do tada će ti i taj komjuter biti povijesni primjerak!

živjeli!!!

koja je ovo prevarantska igra opet u tijeku. večina naloga za prodaju postavljena je debelo ispod naloga naloga za kupnju. ( ht, lkri, dioki itd)
ima li netko suvisli komentar MOŽDA
pozdrav

burza je mjesto gdje siromašni "dolaze" loše obučeni a odlaze goli i bosi. žalosno ali istinito.

New Report

Close