Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja upravo mislim suprotno od većine, koja misli da smo previše rasli i zato padamo…

Ako tako nastavimo trebat će nam više znoja i muke do vrha…

NAJVEĆOM BRZINOM koju svijet poznaje moraju napumpati Crobex na vrh ……….i ONDA GA ODRŽAVATI .to bar ima smisla u odličnim cijenama dionica za sve…ovako..pušemo..pušemo
pumpamo..pumpamo , skidamo …ne valja nam posao..

Crobex mora uzletjeti na 4000 bodava, da ga nitko ne može dostići u upasti u trgovinu/ kupovinu/..
a onda TKO -ŽELI….nek ide van …na toj razini …!pa se gubitak, njegovim izlaskom nadoknađuje kupnjom… INJEKCIJOM KAPITALA…
/ manje će koštati ..nego ovo trejdanje…i ima više koristi za sve…a ovo samo za neke!!!!!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

…Pad dionica nije realan

Marinko Zadro, vlasnik virovitičke šećerane Viro, smatra kako ekonomska kriza ne bi trebala imati bitne posljedice na poslovanje hrvatske realne ekonomije, posebice ne prehrambene industrije. – Čini mi se da je kod nas stvorena bespotrebna panika – kaže Zadro koji smatra kako je panično padanje cijena dionica na hrvatskoj burzi više odraz panike i pomodarstva da se i kod nas moraju događati iste stvari kao i svijetu, nego što je takvo stanje realno i utemeljeno. – Nemoguće je da dionice [/b]tvrtki koje dobro stoje i dobru posluju, odjednom toliko potonu – kaže Zadro, koji je uvjeren da se moguća recesija neće odraziti na realni sektor gospodarstva, posebice ne na prehrambenu industriju.

info sa jutarnjeg.
http://www.jutarnji.hr/vijesti/clanak/art-2008,10,15,,137042.jl

čudna tvrdnja obzirom da je cijena mjerilo mogućeg i nemogućeg,

ako nije tako onda bi g.Zadro trebao reći o čemu se ovdje radi, možda netko manipulira tržištem ??????

Dobro jutro Moller

Danas je sve skupo , ajučer sve jeftino .Ovo je parodija na burzu

Gdje se točno vidi….TKO JE U KOJEM POSTOTKU OD DANAŠNJOG PROMETA KUPOVAO-PRODAVAO ?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Dobro jutro Moller

dobro jutro,malo sam duže odmarao [undecid] pa vidim opet problemi, treba se naviknuti zaraditi i kad cijena pada [thumbsup] a ja to još ne znam,ali probat ću ovih dana [lol]

Danas je sve skupo , ajučer sve jeftino .Ovo je parodija na burzu

nije…
danas je kapitalizacije dobiti…jučer su mali kupovali a pametni prodavali…
danas nema tko kupiti…

kaj još uvijek misliš da će mirovnici lupati po ask-u?
ako neće oni tko će?
baron vlad i ja?

ljudi žele i dalje prodati svoje dionice..jednakom željom i voljom kao i prošli tjedan…ali ne po bid-u…zato se guraju na ask-u kao bedaci…

e sada kada nekom pukne živac sve će pasti još 30% i onda možemo u onaj lagani pravi oporavak…a do tada držte gaće…

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

da ne misliš da sam ja taj koji daje loše ocijene,evo dvije stotke za tebe [wink]

LKPC je šmugnula u blokadu
KNZM, ATGR, ERNT, TISK, ADPL i MGMA moguće čuvaju za kraj,

najmirniji su oni koji su uložiti tamo gdje fondova nema …

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

Kad će maknuti konačno INU iz Crobexa da se onemogući manipuliranje istim ? Jer dok je god INA u sastavu Crobexa manageri fondova imaju odličan alat za izazivanje panike.[angry] [angry]

uskoro ćemo svi biti mirni,ako ovako nastave neće ni sami svoj novac držati tamo,svi će prijeći u interventni fond koji se osniva od jakih igrača,bar tako piše, a ostali u stari,provjereni,nikad ukinuti ČARAPA FOND-Vaš svijet investicijskih fondova

A i IGH je spreman
[bye]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

New Report

Close