Dakle…gledam sve ove transakcije na monitoru, indekse vani, čitam postove svih ovih drukera koji pišu ovisno o tome da li su kupili ili su upravo izašli (svaka čast iznimkama), pokušavam skužiti prok..u TA i moram priznat da više ne kužim.. k…Val onaj ili ovaj itd.
I uz sve to pokušavam ostati normalan. Na kraju mi se sve ovo čini kao najobičnije kockanje…osim onih stvarno dugoročnih ulagača koji igraju isključivo na fundamente, a koji nažalost u ovom neselektivnom potopu TRENUTNO puše.
I kaj sad???
Ipak pošto sam još uvijek 100% u dionicama i još sam uvijek u debeloj pozitivi mislim da ću pričekati tu famoznu lovu od INE i izvješća za 3Q onih dionica za koje mislim odnosno očekujem lijepe rezultate poslovanja.
E sad…ako to sve ne pokrene ni malo tržište prema gore…onda mislim da smo stvarno u banani..osim DUGOROČNIH ULAGAČA.., a za koje smatram da ih baš i nema previše na ovom forumu.
Vjerojatno će onda možda biti malo kasno za izlaz, ali to je moja odluka….i neću kriviti nikoga za svoju odluku i pogrešnu procjenu.
Ipak..bilo bi mi draže kad ne bi bilo ovoliko drukera i smutljivaca koji su htjeli mi to priznati ili ne utjecali većim ili manjim dijelom na ovu KRIZU POVJERENJA i pri tome shebali dosta naivaca koje smo zauvijek izgubili sa tržišta..
Jel to bilo to od oporavka a sad opet u duboki ponor……sutra jurišajmo na bid
da konačno dođe grobi na 1000….jesmo dugo trajali ko i obično u povjesti….
Zaboravi ponor, sutra ćemo opet rasti, mnogima neće biti jasno.
Dakle…gledam sve ove transakcije na monitoru, indekse vani, čitam postove svih ovih drukera koji pišu ovisno o tome da li su kupili ili su upravo izašli (svaka čast iznimkama), pokušavam skužiti prok..u TA i moram priznat da više ne kužim.. k…Val onaj ili ovaj itd.
I uz sve to pokušavam ostati normalan. Na kraju mi se sve ovo čini kao najobičnije kockanje…osim onih stvarno dugoročnih ulagača koji igraju isključivo na fundamente, a koji nažalost u ovom neselektivnom potopu TRENUTNO puše.
I kaj sad???
Ipak pošto sam još uvijek 100% u dionicama i još sam uvijek u debeloj pozitivi mislim da ću pričekati tu famoznu lovu od INE i izvješća za 3Q onih dionica za koje mislim odnosno očekujem lijepe rezultate poslovanja.
E sad…ako to sve ne pokrene ni malo tržište prema gore…onda mislim da smo stvarno u banani..osim DUGOROČNIH ULAGAČA.., a za koje smatram da ih baš i nema previše na ovom forumu.
Vjerojatno će onda možda biti malo kasno za izlaz, ali to je moja odluka….i neću kriviti nikoga za svoju odluku i pogrešnu procjenu.
Ipak..bilo bi mi draže kad ne bi bilo ovoliko drukera i smutljivaca koji su htjeli mi to priznati ili ne utjecali većim ili manjim dijelom na ovu KRIZU POVJERENJA i pri tome shebali dosta naivaca koje smo zauvijek izgubili sa tržišta..
možda ovo pomogne
I kaj sad???
možda ovo pomogne
[/quote]
[proud]Tebi samo dragi bog može pomoć..
Morgan Stanley +24,14%
Citigroup Inc + 13,97%
Bank of America Corp. +14,22%
alo prijatelji svi na forumu.
dolaze izvješća hrvatskih firmi.
Firmi koja zaradjuju dividendu za vas.
nemojte previse brijati
možda ovo pomogne
[/quote]
[proud]Tebi samo dragi bog može pomoć..
[/quote]
poslušaj čovjeka do kraja, da vidiš kako razmišlja, možda ti pomogne oko odluka, ne budi tako isključiv
..O.K.
Nisam baš tako svojeglav..pitam i slušam kad nisam siguran ili jednostavno ne poznam materiju. [thumbsup]
alo prijatelji svi na forumu.
dolaze izvješća hrvatskih firmi.
Firmi koja zaradjuju dividendu za vas.
nemojte previse brijati
[/quote]
tako je blueman! imamo mi svoja izvješća.
e sad, ovo s dividendom … hm. stavovi prije koji mjesec su bili vrlo protiv dividendi.
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=dc052b91-d793-46ae-ba39-5b6760c32b7c
ako inu s ratkom zbrojimo ja ne vidim kraja, malo bi bilo reci 3500