po nekima bi trebali za 2 dana stići DJI, a za one skromnije barem DAX
[/quote]
Stići ćemo mi i njih,što je nama jedan DJI. [lol]
Ameri će se izgleda otvorit u žestokom plusu, DOW 250+, ako tako ostane mogo bi grobex izać iz groba.
🙂
25% RASTA CROBEXA u 2 DANA.
Hrvati jel vam dosta?
Naravno da nije. Samo pitam.
Dan završavamo na +5% otprilike.
Nije pitanje kako će Ameri otvoriti već kako će zatvoriti.
Neki vide pad, a mi rastemo 8% na prometu od 130 milja kn [undecid]
Ameri će se izgleda otvorit u žestokom plusu, DOW 250+, ako tako ostane mogo bi grobex izać iz groba.
🙂
futuresi u dobrom zelenom. mogli bi ovi naši fondovi još malo potegnuti prema gore danas.
E sutra ocekujem jednu dobru korekciju cjena cc -5%, a poslje toga odbijenac i lagani rast,danas sam prodo jer sam isao tom logikom,a kupujem sutra.
Po čemu sutra korekcija pobogu, pa treba dić cijene prije nego stigne lova od Ine !!!!?????
Po čemu sutra korekcija pobogu, pa treba dić cijene prije nego stigne lova od Ine !!!!?????
Aha to ide logikom da onda fondovi koji ce (ako ce uopce) lovu od Ine upucavat na trziste jos vise dignu cijee up? Bojim se da ipak fondovi nisu takve budaletine
Aha to ide logikom da onda fondovi koji ce (ako ce uopce) lovu od Ine upucavat na trziste jos vise dignu cijee up? Bojim se da ipak fondovi nisu takve budaletine
[/quote]
e s ovim se moram složiti.