Bilo je za očekivati ispuhavanje nakon skidanja blokada…ATPL iskrcavanje stalo i kupnja je znatno ojačala.
U kombinaciji sa debelim zelenilom vani, trebali bi još u plus.
na atlanstkoj su skoro sve transakcije zadnjih pola sata išle po asku. i to je bilo lijepih stotica, ali i tristotica
PAD OD 3% u sat vremena, prvi val ISKRCAVANJA.
Samodol je rekao da se zaustave iskrcavanja fondova na par dana da se digne cijena.
I nakon dizanja cijena, evo opet iskrcavanje.
Svi koji su kupovali danas su trenutno u minusu.
Treba li više.
Nije istina u plusu sam 13 kuna po dionici i ne pada mi na pamet da se iskrcam.
Ljudi pa kakva sada tuga,pa Crobex je u plusu 8,5 %. Što vam je? [yawn]
ne znam jel se ko sjeca moga pisanja u vezi OMF-a i ove krize,mislim da sam pisao jucer-prekjucer a sad me kopiraju u business-u [lol]
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=694ef0cb-7f84-4cb0-9dd9-77375211e271
da, koliko mi se čini u naslovu su tvoje riječi.
[/quote]
e sad ak ja imam svjedoka jel mogu traziti neka autorska prava [lol]
[/quote]
Samo ako si ih zaštitio; znaš ono R u malom krugu, haha.
A sad ozbiljno: na ovom Forumu naše bla, bla može zaštititi samo PD, vlasnik ovog Foruma.
Al’ da je ovo tvoje, je, to svi znamo.
Sve mi je ovo li-la, u tri trgovinska dana smo pali i rasli vise nego cijeli ostatak godine, moglo bi ovo lose zavrsit…
Ovo napises, znaci istinu a dobijes 1-ce. Bolje onima koji uopce ocijenjuju postove da se vise bave samim trgovanjem. Netko si je mogao ustediti pokoju kunu.
po nekima bi trebali za 2 dana stići DJI, a za one skromnije barem DAX
Puko Investor, stalo lupanje po asku [undecid]
po atlanstkoj se lupa kao da nema sutra.
probija se 1540. ako se to probije, idemo barem do 1570. nema ništa naloga na prodaji
Sve mi je ovo li-la, u tri trgovinska dana smo pali i rasli vise nego cijeli ostatak godine, moglo bi ovo lose zavrsit…
[/quote]
Kad bi tako gledao,može doći i do smaka svijeta sutra,ali svijet se pokreće,i Europa,pa i mi kakvi jesmo da jesmo,polako se oporavljamo.Jer mora jednom doći kraj i toj krizi,kako li ju već zovu. [proud]
Svi koji su kupovali danas su trenutno u minusu.
Oni koji su kupovali danas na +10% do +30% s takvom taktikom nikad neće ni biti u plusu! [lol]