Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bilo je za očekivati ispuhavanje nakon skidanja blokada…ATPL iskrcavanje stalo i kupnja je znatno ojačala.
U kombinaciji sa debelim zelenilom vani, trebali bi još u plus.

na atlanstkoj su skoro sve transakcije zadnjih pola sata išle po asku. i to je bilo lijepih stotica, ali i tristotica

@ ne znam kome

a ti bi da se iskrcavanja nastave na 2100 crobexa il?

PAD OD 3% u sat vremena, prvi val ISKRCAVANJA.

Samodol je rekao da se zaustave iskrcavanja fondova na par dana da se digne cijena.
I nakon dizanja cijena, evo opet iskrcavanje.

Svi koji su kupovali danas su trenutno u minusu.
Treba li više.

Nije istina u plusu sam 13 kuna po dionici i ne pada mi na pamet da se iskrcam.

Surround all arround when it hits the ground

Ljudi pa kakva sada tuga,pa Crobex je u plusu 8,5 %. Što vam je? [yawn]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

ne znam jel se ko sjeca moga pisanja u vezi OMF-a i ove krize,mislim da sam pisao jucer-prekjucer a sad me kopiraju u business-u [lol]

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=694ef0cb-7f84-4cb0-9dd9-77375211e271

da, koliko mi se čini u naslovu su tvoje riječi.
[/quote]

e sad ak ja imam svjedoka jel mogu traziti neka autorska prava [lol]
[/quote]
Samo ako si ih zaštitio; znaš ono R u malom krugu, haha.
A sad ozbiljno: na ovom Forumu naše bla, bla može zaštititi samo PD, vlasnik ovog Foruma.
Al’ da je ovo tvoje, je, to svi znamo.

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

Sve mi je ovo li-la, u tri trgovinska dana smo pali i rasli vise nego cijeli ostatak godine, moglo bi ovo lose zavrsit…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Castro, 14.10.2008. u 13:41
ERNT se smanjila kupnja u zadnjih 30 min pa izgleda da ce opet nakratko ispod 1600kn.

Ovo napises, znaci istinu a dobijes 1-ce. Bolje onima koji uopce ocijenjuju postove da se vise bave samim trgovanjem. Netko si je mogao ustediti pokoju kunu.

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

po nekima bi trebali za 2 dana stići DJI, a za one skromnije barem DAX

opet kupnja jaca…
odbili se od 2758 ili 38,2% fibo
idemo na 2850…

Puko Investor, stalo lupanje po asku [undecid]

po atlanstkoj se lupa kao da nema sutra.

probija se 1540. ako se to probije, idemo barem do 1570. nema ništa naloga na prodaji

Sve mi je ovo li-la, u tri trgovinska dana smo pali i rasli vise nego cijeli ostatak godine, moglo bi ovo lose zavrsit…
[/quote]

Kad bi tako gledao,može doći i do smaka svijeta sutra,ali svijet se pokreće,i Europa,pa i mi kakvi jesmo da jesmo,polako se oporavljamo.Jer mora jednom doći kraj i toj krizi,kako li ju već zovu. [proud]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

Svi koji su kupovali danas su trenutno u minusu.

Oni koji su kupovali danas na +10% do +30% s takvom taktikom nikad neće ni biti u plusu! [lol]

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

New Report

Close