@Prinos
Šta ćemo vidjeti u Otvorenom?
Šukera kako mulja, Rohatinskog kako se ubija od upozoravanja, banke na rubu….
Ma pusti da se krdo izdivlja,pa će biti ponovo novih frizura.
Sezona počinje sutra.
Navalite narode na nove frizure !!!!!
Da, dobro me je mati učila, odi sine za frizera!
[cool]
Sutra ćemo im opet pokazati kako to Hrvati rade,ma žao mi ih je sada,biti će posramljeni,pa će se zacrveniti. [lol] [lol]
[/quote]
Ovako to Hrvati rade [lol]
[/quote]
Tako smo radili jučer,ali danas nam fale rogovi,hehe.A sutra nastavljamo,nadam se.Ne želim se više osjećati kao ofca.
[thumbsup] [lol]
Znači kolektivno se možemo složiti oko toga da sutra Crobi ide barem 15% gore opet? Ima li netko da misli suprotno?
Znači kolektivno se možemo složiti oko toga da sutra Crobi ide barem 15% gore opet? Ima li netko da misli suprotno?
Ja mislim suprotno, razlog je vrlo jednostavan – kapitaliziranje danasnje dobiti…
Ja mislim da cemo zavrsit između 5 i 10% UP, ali nadam se da si ti u pravu [pray]
Ja navijam za +20%.
Rekordi su u modi [lol]
danas je bio 13.10.2008.
dovedite to u brojčanu vrijednost 1+3+1+2+8 izlazi 15, 1+5 izlazi 6
pametnome dovoljno
gmazovi su me ovaj puta oderali al drugi put cu bolje numerologiji ispratiti
Ono što optimisti misle sutra i vjerojatno ostatak tjedna radit je nešto za što se kaže: ”pametan čovjek uči na tuđim greškama, normalan na svojim a budala nikad”.
Pravi rast krenut će polako i bez velikih trzaja.
s obzirom da sam već naveo da je ovo najveći rast u zadnjih 76 godina pogledaj unatrag 76 godina i dobro prouči povijest prije nego što počneš ovakve elaborate iznosit o tome što bi trebalo što ne!
a prije svega možda bi najbolje bilo da pogledaš "zeitgeist" oba dva!
Ja navijam za +20%.
Rekordi su u modi [lol]
[/quote]
To si vidio Šukeru i Samodolu u okicama ?
Svima se cakle cili dan, osim kada namignu … [lol] [lol]
s obzirom da sam već naveo da je ovo najveći rast u zadnjih 76 godina pogledaj unatrag 76 godina i dobro prouči povijest prije nego što počneš ovakve elaborate iznosit o tome što bi trebalo što ne!
a prije svega možda bi najbolje bilo da pogledaš "zeitgeist" oba dva!
Ako se ovo odnosi na mene, onda se nismo dobro razumijeli. Ja nikad ne govorim nikome što treba radit. Samo komentiram da ovakvi trzaji nisu znak stabilnosti nego nestabilnosti. Inače valjda je svima jasno koji se misle bavit dionicama da ne postoji u ciklusu burze jedan dan kad si ušao, a sutra je već kasno. Postoji samo dan kad nisi izašao a sutra je već kasno.