Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mišljenja sam da bi se mnogi igrači još krcali na ovim i manjim razinama… A gore je pravi problem

Ja to isto mislim,pogotovo mirovinci po ovakvim cijenama gledajući njihove targete ulaganja ovo je više nego bagatela,no sve iznad ovoga za sad je rizik,mislim da tako razmišljaju i vani investitori ,jedino kroz relane pokazatelje vratiti će se povjerenje nazad,sad se vjeruje politici a politika je kurva…

Glasnogovornik IGH na neodređeno

Zvao ja banku za isplatu određene sume eura; niš glamurozno. Vele da će moožda biti za preksutra!?!! Radi se o jednoj od 4. najjače banke kod nas pa si mislite.

A kune?
[/quote]
kolega pa vi ste strucnjak iz novigrada s ocekivanjima povlacenja depozita a ne znate osnove
joj joj bas ste me razocarali, mozda i sebe kaj niste kupili u petak pa ste danas samo pola piknuli na otvaranju?

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

daj kaj vise brijete o krizi?

kaj vi ne kuzite da je ovo pocetak oporavka?

politicari ce uciniti aposolutno sve da spase sustav.
odnosno, svoje fotelje.
cudite se?
objasnjenje- od svih ljudskih zelja, najstarsnija je zelja za moci (vladanjem)

Silvestar, 13.10.2008. u 20:42
tigrus

i sve je super i sve je za pet kad si muško i voliš nogomet

Zvao ja banku za isplatu određene sume eura; niš glamurozno. Vele da će moožda biti za preksutra!?!! Radi se o jednoj od 4. najjače banke kod nas pa si mislite.

A kune?
[/quote]
kolega pa vi ste strucnjak iz novigrada s ocekivanjima povlacenja depozita a ne znate osnove
joj joj bas ste me razocarali, mozda i sebe kaj niste kupili u petak pa ste danas samo pola piknuli na otvaranju?
[/quote]

podijeli ovu kobasicu od recenice na vise njih. Sa tockama naravno na kraju. Mozda te i netko bude razumio, doduse tesko ali vrijedi pokusati.

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Nego jedno pitanje: kak to da danas nitko nije vrištao da se blokira rad burze? [wink]

Neznam koja je banka u pitanju ali ja sam danas u svojoj banci bez ikakvih problema podigla i to veču svotu eura…mislim da sami stvaramo paniku i tamo gdje je nema..ali to je karakteristika Hrvata…pre žalosno.

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

Mišljenja sam da bi se mnogi igrači još krcali na ovim i manjim razinama… A gore je pravi problem

Ja to isto mislim,pogotovo mirovinci po ovakvim cijenama gledajući njihove targete ulaganja ovo je više nego bagatela,no sve iznad ovoga za sad je rizik,mislim da tako razmišljaju i vani investitori ,jedino kroz relane pokazatelje vratiti će se povjerenje nazad,sad se vjeruje politici a politika je kurva…

[/quote]

Povjerenje ? Preko noći ! Evo i primjera:
Imamo preko bare tradicionalno i realno tržište koje se kažu, oslanja na fundamente i izvješća pa opet su oni koji su u (MS upravo je na + 77 %) uložili u petak 9,5 $, sada na tih 9,5 uloga dobivaju brzi prinos u jednom danu od 7,5 $, Milina, politiku treba preduhitriti i ući u vlakić na vrijeme ! [bye]

Rijetki će ovdje naslijediti Warrena [smiley]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

tigrus, 13.10.2008. u 21:01
tigrus

i sve je super i sve je za pet kad si muško i voliš nogomet
[/quote]

dobro.
kako god zelis…
nekima su moji postovi od petka bili jako smijesni jer sam tvrdio da treba kupovati.
mislim da se vise ne smiju.

a ovaj dio nazalost ne razumijes….
politiku treba razumijeti.
[thumbsup]

@sakai
zeljeli ste reci nesto?
pada mi koncentrejsn od zele boje…
vama se ne zeleni pred ocima?

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

daj kaj vise brijete o krizi?

kaj vi ne kuzite da je ovo pocetak oporavka?

politicari ce uciniti aposolutno sve da spase sustav.
odnosno, svoje fotelje.
cudite se?
objasnjenje- od svih ljudskih zelja, najstarsnija je zelja za moci (vladanjem)

U par dana 30% rasta Crobexa.
Tko će to da plati ? [lol]

NHF Tigrus, ali nema ocjene -100%, tako da ću biti suzdržan.

Prvi teži val je odrađen.
– pitanje je da li su se masoni dovoljno ukrcali
Ovaj puta se market u amera dobro drži usprkos strahu i trepetu ulagača.
evo kod nas jučer su se tresle gaće, a danas raspaljotka.

[/quote]

Povjerenje ? Preko noći ! Evo i primjera:
Imamo preko bare tradicionalno i realno tržište koje se kažu, oslanja na fundamente i izvješća pa opet su oni koji su u (MS upravo je na + 77 %) uložili u petak 9,5 $, sada na tih 9,5 uloga dobivaju brzi prinos u jednom danu od 7,5 $, Milina, politiku treba preduhitriti i ući u vlakić na vrijeme ! [bye]

Rijetki će ovdje naslijediti Warrena [smiley]
[/quote]
ssstari worry je njuska a sada je kupovao…
nije covek posenilio nego vidi priliku i djeluje

@ marijano

Zar nisi jučer imao drugačiju "info" za danas , ja se skoro jutros zbog toga postavio na -8% ?

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

New Report

Close