joda:
cijene su roknule malo više od 50%… i doista ima dobrih stvari za kupiti…
ali ne sporimo se mi oko toga, već oko momentuma: to što je sad cijena ok, ne znači da neće zarokat za dva tjedna ponovo jer ako svi tvrde da je ovo NAJGORA FINANCIJSKA KRIZA U ZADNJIH 80 GOD onda mi je naprosto smiješno da se riješi preko noći… jedno je stabilizirati financijski sektor, a nešto sasvim drugo je oživiti gospodarstvo (za ovo prvo, treba relativno kraći vremenski rok, za ovo drugo… barem godina dana)
Kod nas u bankama bez problema dobiješ evre [lol] a da bi se danas blokirala burza?!….pa zar nije bio danas jedan lijep pogled na monitore [rolleyes]
Ma Mateja ciljah na hipokriziju onih koji su prosli tjedan vrištali da se blokira rad burze jer je sve padalo pa me čudi što nito danas ne vrišti kad je sve raslo.
Ma Mateja ciljah na hipokriziju onih koji su prosli tjedan vrištali da se blokira rad burze jer je sve padalo pa me čudi što nito danas ne vrišti kad je sve raslo.
I ja više volim kad sve raste [wink]
Baš sve što raste ???
[/quote]
[lol]
Samo mi nemojte reči da je zgubidan10 konačno moderiran [sealed]
zgubidan je ime, pa se to kod nas u Rvata pise velikim slovom mateja.
Vrte se Ameri oko 7%,ali di će oni s nama,ma mi kad padamo,padamo najviše od cijelog svijeta,a kad rastemo sve ih opet šibamo duplo. Tako da me ne bi iznenadilo da odemo do 3000 bodova za koji dan.
Pa ipak smo specifični po svemu. [thumbsup]
Kod nas u bankama bez problema dobiješ evre [lol] a da bi se danas blokirala burza?!….pa zar nije bio danas jedan lijep pogled na monitore [rolleyes]
[/quote]
Daj si razmisli malo. Ako smo vrištali da se blokira, to znači da smo htjeli spriječiti pad od 13% koji se bez razgoga dogodio. Kako smo danas porasli 16%, to znači da smo eliminirali utjecaj petka (koji je trebao biti neradan). Prema tome, zašto bismo danas vrištali? To nije nikakva hipokrizija, ne baljezgaj bezveze
[/quote]
Najviše volim kada meni jako raste [lol]
A katastrofičarima porukica:
Pričekajte malo dok ne odradimo ovo do 3700/3950 pa onda čekajte svoj 5. val [cool]
[/quote]
Daj si razmisli malo. Ako smo vrištali da se blokira, to znači da smo htjeli spriječiti pad od 13% koji se bez razgoga dogodio. Kako smo danas porasli 16%, to znači da smo eliminirali utjecaj petka (koji je trebao biti neradan). Prema tome, zašto bismo danas vrištali? To nije nikakva hipokrizija, ne baljezgaj bezveze
[/quote]
Odi potrazi nekog starijeg nek ti objasni pojam hipokrizija.
zgubidan je ime, pa se to kod nas u Rvata pise velikim slovom mateja.
[/quote]
Ako bi bilo ime napisala bi sa velikom slovom ali kako imam i ja nick sa malim slovom a i on svoj sa malim napisala sam malim….nemoj misliti, još popravit sam trebala prvo slovo jer sam vidjela da ima malo [angry]