Index će danas rasti 17%.
Šta mislite šta ćemo sutra???
Rast sigurno nećemo.
Pogledajte kako pada index zadnjih 5 minuta.
Rast sigurno nećemo.
U zasjedu , pa sutra kupuj jeftino [tongue]
Kolega, po meni je realan crobi na 3500, ovaj uspon je da se spriječe mali da nastave čupat lovu iz fondova i da se skuplje proda kad dođe lova od INA-e, veseli zeleno,ali daleko je do košenja.
[/quote]
relani crobi je brat bratu 2000
[/quote]
Doći će i tvojih 5 minuta [tongue]
Crobex Ukupni promet Redovni promet Institucionalni promet Prijavljeni promet
2.561,37 15.93% 132.638.995,28 kn 116.823.409,69 kn 15.815.585,59 kn 0,00 kn
nestao nalog na IGH od 75kom na 7500kn…
nema vie zapreka za rast….
prva brana je pukla…
slijdeci otpor je na 8000!
zivjeli!
Rast sigurno nećemo.
Pogledajte kako pada index zadnjih 5 minuta.
sutra će pasti 15-20 %?? – Kad bi day-tradanje bilo tako jednostavno… i kratkoročna predviđanja… svi bi to znali, pa bi se ponašali tako da bi utjecalo na to… pa bi opet sve ispalo vrlo nepredvidivo i komplicirano. Za predviđanje sutrašnjih kretanja treba znati zbilja jako puno, a i tada se opet govori samo o nekoj vjerojatnosti, ne postoji nikakva sigurnost (osim tko ima 10 miliajrdi pa može npr. naše tržište zaljuljati u kojem god smjeru hoće)…
U zasjedu , pa sutra kupuj jeftino [tongue]
[/quote]
Zna se dobro da samo 10% dioničara zarađuje.
Ovi trejderi dnevni su u minusu do grla, ali hvale se velikom zaradom.
Mislite li da je PLUS 16%, normalan rast?
Mislim da smo sa ovim jednim danom odradili 3 normalna dana odbijanca u travnju.
Uskoro vrh. Tko nije utekao neka se pripremi.
Već vidim komentar Samodola "Pa reko sam vam da dignete lagano market, a ne da ga uništite sa +16%".
Sa takvim krajnostima se nigdje ne dolazi.
Ha ha ha, kada regulatori to odluče onda se rekordno pada, a kada odluče rasti onda se rekordno
raste i sve to skupa se dogodilo u 12 radnih sati naše "Zagrebačke" burze.
Pa recite Vi meni tko je ovdje LUD a tko ZBUNJEN ?
Sutra pad ?
Negdje sam vec spomenuo…sto su cijene dionica manje to je manje potrebna njihova promjena u cijeni da bi izazvala veci postotak …tako je tesko usporedjivat danasnji dan s necim od prije 6 mj i tadasnjim cijenama…ali da veseli ..veseli..:)
Pozdrav
Zbilja smo najvolatilniji. Mi i Austrijanci…
danas smo nadmašili sve evropske burze
kao i prošli petak
Mislite li da je PLUS 16%, normalan rast?
Nije, isto kao ni pad 3 dana za redom po 10%. Nakon takvog poniranja ne mozes ocekivat preokret i lagani rast pa da se svi na vrijeme ukrcaju i onda kad prodaju, opet -10%, -10, itd..znam ja da bi ti to volio, i tata bi sine, ali ne ide to tako [undecid]