Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=4250f6e5-793a-4ee3-8ce1-417bac1b7c9b

sad cemo na izgradivanje povjerenja i taman zakljucimo da se trziste stabiliziralo treba bezat van na negde 4200-4500 u rano prolece

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

pa mogu prijaviti da se zelenilo vani opasno smanjuje ,moglo bi nakon euforije biti prizemljenje, opet će biti šišanja…
ja se ovaj put ne zaliječem jer je promet premali i fondovima ovo odgovara da se istresu na nešto višim razinama..oprez jer sljedi zaron još dublji…čak su ga i mnogi nacrtali i opisali..i što još..
čuvajte se trejdanja

a znaci opet dole, ajoj ispod 2000 ili jos nize?
pa koji izgovor cemo sada dobiti serviran?

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Europa se sve više zeleni, a ne crveni.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

pa mogu prijaviti da se zelenilo vani opasno smanjuje ,moglo bi nakon euforije biti prizemljenje, opet će biti šišanja…
ja se ovaj put ne zaliječem jer je promet premali i fondovima ovo odgovara da se istresu na nešto višim razinama..oprez jer sljedi zaron još dublji…čak su ga i mnogi nacrtali i opisali..i što još..
čuvajte se trejdanja

CASH-je još uvijek vrlo poželjna destinacija

tigrus*

nadajmo se…
ali molim te nemoj mi reči da je za tebe kriza u svijetu gotova?
pa burza je 4-6 mjeseci unaprijed…

neznam za hebeni crobex…već sam se jednom zajebao…ali sam siguran da će usa još debelo potonuti

zanimljiva je ova burza ..
u petak ništa nije valjalo a sad je odmah sve dobro ..

čestitke svima koji su u petak prodavali .. respekt ..

ja sam prodao u petak nesto sto sam kupio u cetvrtak.. zajeb. sta jest jest.. al mislim da cu imat priliku uc ponovno po nizim cijenama nego sam prodao..
[/quote]
na cemu temeljite vasa razmisljanja?
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=2e93adeb-48c6-4384-ad8b-2f3fc06ebc6a

da Vam pomognem, mislili ste INGR kupit na 75 ili HT na 150?
da moguce ako ingru jos jednom podele
mislite da ne vrijede vise?

ingru sigurno nisam mislio kupiti a ht bi i mogao na 150 i nize ako narod poludi..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Daleko je to još od riješenja krize

ingru sigurno nisam mislio kupiti a ht bi i mogao na 150 i nize ako narod poludi..

i nize koliko po 111,11 ? pa 60-70 kn kesa ima po dionici
vjerojatno se slazete da je promjena trenda u svijetu i kod nas ili razmisljate drugacije potkrepljeni s argumentima?

Koliko vidimo, u 12h je bio vrhunac.

čini mi se da danas pametni prodaju,a "optimisti" kupuju [wink]

Koliko vidimo, u 12h je bio vrhunac.

pa ne može 100% u jednom danu. sad se štopa cijena i čekaju ameri. ako oni polude danas kako pokazuju futuresi onda sutra idemo dalje.

Gledajte to ovako, ovaj koji je kupio atpl po 1460 , 110 komada. Upravo je popušio 11 k kuna. Puno vune za par minuta.

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

New Report

Close