Ova burza sve više liči na heroinskog ovisnika.
Kad je koma pada se u bezdan, a nakon jednog šuta caruješ svijetom.
A kad taj prestane djelovati, još u dublji bezdan.
Ovaj sport mi se počeo gaditi.
[
iskusniji ulagači znaju onu spiku kako u uspješnim vremenima svi zagovaraju liberalni kapitalizam a u teškim vremenima socijalizam i državni intervencionizam
drugim riječima profiti privatni, gubici društveni/državni
Zbog ove rečenice zaradio si stotku.
[/quote]
..To vam je kao u Dinamu. Troškovi gradu i zajednici…profit od prodaje igrača-Mamićima.. [proud]
HT opet u trgovanju u 11:55h a VIRO,TISAK,ATPL itd. jos uvijek nista.
pa mogu prijaviti da se zelenilo vani opasno smanjuje ,moglo bi nakon euforije biti prizemljenje, opet će biti šišanja…
ja se ovaj put ne zaliječem jer je promet premali i fondovima ovo odgovara da se istresu na nešto višim razinama..oprez jer sljedi zaron još dublji…čak su ga i mnogi nacrtali i opisali..i što još..
čuvajte se trejdanja
tigrus*
nadajmo se…
ali molim te nemoj mi reči da je za tebe kriza u svijetu gotova?
pa burza je 4-6 mjeseci unaprijed…
neznam za hebeni crobex…već sam se jednom zajebao…ali sam siguran da će usa još debelo potonuti
zanimljiva je ova burza ..
u petak ništa nije valjalo a sad je odmah sve dobro ..
čestitke svima koji su u petak prodavali .. respekt ..
ja sam prodao u petak nesto sto sam kupio u cetvrtak.. zajeb. sta jest jest.. al mislim da cu imat priliku uc ponovno po nizim cijenama nego sam prodao..
skrivenih koliko te volja
Prva dva sata trgovanja:
Crobex Ukupni promet Redovni promet Institucionalni promet Prijavljeni promet
2.505,63 13.4% 40.192.919,50 kn 40.192.919,50 kn 0,00 kn 0,00 kn
koja sranja izvode s ovim blokadama, nema više ni najave ni reda, ni ničeg HT pola sata, atpl sat i pol….mater im se kupa gola.
Cestitke kupcima od petka. Nadam se da ste svi prodali dosad [thumbsup]
Čisto matematički komentar – ako padnemo 10% za povratak na staru vrijednost trebamo rast od cca 11,2%…