da li netko zna kakav je status casha na računu kod brokera, jel i to "depozit građana" i jel se i na to odnosi ono osiguranje 100k kuna depozita odnosno od sutra 350k kuna?
rekao bi čovjek, u hrvatskoj ovog časa samo si u dionicama miran. pogotovo po ovim cijenama. [lol]
Cash ti se vodi na trinajstici i ne sudjeluje u stečajnoj masi.Siguran je.
da li netko zna kakav je status casha na računu kod brokera, jel i to "depozit građana" i jel se i na to odnosi ono osiguranje 100k kuna depozita odnosno od sutra 350k kuna?
rekao bi čovjek, u hrvatskoj ovog časa samo si u dionicama miran. pogotovo po ovim cijenama. [lol]
ne odnosi se. moraš ulupat u dionice. nema druge
[/quote]
ne još kad barković kaze da se situacija stabilizirala
koji info?
[/quote]
Drugi info kaže…
Ko hoće.
Na PM.
[/quote]
Daj kaj trkeljaš o isplati INE, pročitaj si službeni dokument o javnoj ponudi di MOL
mora isplatit 14 dana nakon završetka ponude….
[/quote]
http://www.sda.hr/portal/f?p=100:33:3254094447974654
Sukladno odredbama Zakona o preuzimanju dioničkih društava, krajnji rok za isplatu novčanih sredstava dioničarima je 17. listopada 2008. godine.
rok sto ne znaci da ce biti posljednji dan
koji info?
[/quote]
Drugi info kaže…
Ko hoće.
Na PM.
[/quote]
Daj kaj trkeljaš o isplati INE, pročitaj si službeni dokument o javnoj ponudi di MOL
[/quote]
Ulaganje na osnovu slabašnog vjerovanja da će netko nešto, je jako opasno !
Cash ti se vodi na trinajstici i ne sudjeluje u stečajnoj masi.Siguran je.
[/quote]
Da te nadopunim, sredstava na brokerskom/skrbničkom računu (trinajsticama) izuzeta su iz stečajne odnosno likvidacijske mase.
Upravo gledao Dnevnik na HTV.
Prvih 10 minuta o globalnoj financijskoj krizi.
Sve najgore što se moglo izvući iz vijesti je izvučeno.
Mislim, ja pričam o ovoj krizi mjesecima pa sam pao u depru nakon Dnevnika.
A kad su na kraju pokazali Šukera koji će garantirati 50 000 eura depozita u bankama,s onim njegovim uvjerljivim opuštenim smješkom, vjerujem da je reakcija većine građana bila:
"Mate, sutra prije posla da si otišao u banku i vadi sve novce dok nismo bez njih ostali"
koji info?
[/quote]
Drugi info kaže…
Ko hoće.
Na PM.
[/quote]
[/quote]
Ulaganje na osnovu slabašnog vjerovanja da će netko nešto, je jako opasno !
[/quote]
Plus toga mislim da su sredstva morala bit uplaćena i rezervirana več u vrijeme ponude…
nema tu bude nebude lova je rezervirana i finito….
A kad su na kraju pokazali Šukera koji će garantirati 50 000 eura depozita u bankama,s onim njegovim uvjerljivim opuštenim smješkom, vjerujem da je reakcija većine građana bila:
"Mate, sutra prije posla da si otišao u banku i vadi sve novce dok nismo bez njih ostali"
je ak Mate ufati kanal [lol]
mogu vam reci da mi je pun K vise ovih padova i padova….tu vise nema smisla ista kupovati dok se sve ne smiri i pocne na bolje,stabilno.Sad se lova samo moze izgubiti i tonuti jos vise.Oni koji su zaglavili ko ja mogu se [pray] i jednostavno taj dio portfelja zaboraviti pa krenuti u izgradjivanje novog.Ja sam zaglavio sa 30% i vise nisam pametan dal ici to spasavati ili jednostavno prekriziti na 5-7 god. i sa ostalih 70% krenuti izgradjivati na zdravim temeljima [embarass]
poslije ovoga vise nista nece biti isto kao prije,mozete zaboraviti velike promete ici ce se mic po mic
Mislim da su se glave ohladile od proslog tjedna i mnogi su za vikend dosli do pameti i svatili da je ovo postalo prejeftino,mnogi ce ujutro kupovat a mali dijo je od nas malih kupovao u petak,ako azija otvori u zelenom i futursi u amera zazelene,mirovinski fondovi koji su 99% kupovine dionica u petak uzeli sami ce podic cjene cc30% ujutro,a do ujutro zelim vam LAKU I MIRNU NOC.
A zašto nisi gledao Novu TV u 19 sati 15 minuta. Tamo se isto 10 minuta pričalo o svjetskoj krizi, ali u potpuno suprotnom svjetlu od onoga na HTV dnevniku, jer da si to gledao sada bi potpuno drgačije pričao. Eto još jedan dokaz kako mediji i novinari mogu imati jakog utjecaja na ljude.
http://www.centar.hr/hrvatska-mainmenu-27/poslovne-mainmenu-46/1084-snaan-rast-deviznih-depozita-u-bankama
o mate nemoj ni gasit auto, ono sta si orocio deorocavaj i u carapu
pa mislim o cemu pricamo
psihologija, vani sija sunce i molim vas da ne mislite na bijeli kisobran s crvenim tockicama jer vam ne treba