Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

da li netko zna kakav je status casha na računu kod brokera, jel i to "depozit građana" i jel se i na to odnosi ono osiguranje 100k kuna depozita odnosno od sutra 350k kuna?

rekao bi čovjek, u hrvatskoj ovog časa samo si u dionicama miran. pogotovo po ovim cijenama. [lol]

Cash ti se vodi na trinajstici i ne sudjeluje u stečajnoj masi.Siguran je.

Uhljebe na ulicu!!!!!

Vjeruj mi da je info vezan za INU točan.
Zaključi sam. [bye]

koji info?
[/quote]

Drugi info kaže…
Ko hoće.
Na PM.
[/quote]

Daj kaj trkeljaš o isplati INE, pročitaj si službeni dokument o javnoj ponudi di MOL
mora isplatit 14 dana nakon završetka ponude….

da li netko zna kakav je status casha na računu kod brokera, jel i to "depozit građana" i jel se i na to odnosi ono osiguranje 100k kuna depozita odnosno od sutra 350k kuna?

rekao bi čovjek, u hrvatskoj ovog časa samo si u dionicama miran. pogotovo po ovim cijenama. [lol]

ne odnosi se. moraš ulupat u dionice. nema druge
[/quote]
ne još kad barković kaze da se situacija stabilizirala

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Zaključi sam. [bye]

koji info?
[/quote]

Drugi info kaže…
Ko hoće.
Na PM.
[/quote]

Daj kaj trkeljaš o isplati INE, pročitaj si službeni dokument o javnoj ponudi di MOL
[/quote]
http://www.sda.hr/portal/f?p=100:33:3254094447974654
Sukladno odredbama Zakona o preuzimanju dioničkih društava, krajnji rok za isplatu novčanih sredstava dioničarima je 17. listopada 2008. godine.

rok sto ne znaci da ce biti posljednji dan

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Zaključi sam. [bye]

koji info?
[/quote]

Drugi info kaže…
Ko hoće.
Na PM.
[/quote]

[/quote]

Ulaganje na osnovu slabašnog vjerovanja da će netko nešto, je jako opasno !

Cash ti se vodi na trinajstici i ne sudjeluje u stečajnoj masi.Siguran je.
[/quote]

Da te nadopunim, sredstava na brokerskom/skrbničkom računu (trinajsticama) izuzeta su iz stečajne odnosno likvidacijske mase.

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Upravo gledao Dnevnik na HTV.
Prvih 10 minuta o globalnoj financijskoj krizi.
Sve najgore što se moglo izvući iz vijesti je izvučeno.
Mislim, ja pričam o ovoj krizi mjesecima pa sam pao u depru nakon Dnevnika.
A kad su na kraju pokazali Šukera koji će garantirati 50 000 eura depozita u bankama,s onim njegovim uvjerljivim opuštenim smješkom, vjerujem da je reakcija većine građana bila:

"Mate, sutra prije posla da si otišao u banku i vadi sve novce dok nismo bez njih ostali"

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Zaključi sam. [bye]

koji info?
[/quote]

Drugi info kaže…
Ko hoće.
Na PM.
[/quote]

[/quote]

Ulaganje na osnovu slabašnog vjerovanja da će netko nešto, je jako opasno !
[/quote]

Plus toga mislim da su sredstva morala bit uplaćena i rezervirana več u vrijeme ponude…
nema tu bude nebude lova je rezervirana i finito….

A kad su na kraju pokazali Šukera koji će garantirati 50 000 eura depozita u bankama,s onim njegovim uvjerljivim opuštenim smješkom, vjerujem da je reakcija većine građana bila:

"Mate, sutra prije posla da si otišao u banku i vadi sve novce dok nismo bez njih ostali"

je ak Mate ufati kanal [lol]

mogu vam reci da mi je pun K vise ovih padova i padova….tu vise nema smisla ista kupovati dok se sve ne smiri i pocne na bolje,stabilno.Sad se lova samo moze izgubiti i tonuti jos vise.Oni koji su zaglavili ko ja mogu se [pray] i jednostavno taj dio portfelja zaboraviti pa krenuti u izgradjivanje novog.Ja sam zaglavio sa 30% i vise nisam pametan dal ici to spasavati ili jednostavno prekriziti na 5-7 god. i sa ostalih 70% krenuti izgradjivati na zdravim temeljima [embarass]

poslije ovoga vise nista nece biti isto kao prije,mozete zaboraviti velike promete ici ce se mic po mic

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Mislim da su se glave ohladile od proslog tjedna i mnogi su za vikend dosli do pameti i svatili da je ovo postalo prejeftino,mnogi ce ujutro kupovat a mali dijo je od nas malih kupovao u petak,ako azija otvori u zelenom i futursi u amera zazelene,mirovinski fondovi koji su 99% kupovine dionica u petak uzeli sami ce podic cjene cc30% ujutro,a do ujutro zelim vam LAKU I MIRNU NOC.

A zašto nisi gledao Novu TV u 19 sati 15 minuta. Tamo se isto 10 minuta pričalo o svjetskoj krizi, ali u potpuno suprotnom svjetlu od onoga na HTV dnevniku, jer da si to gledao sada bi potpuno drgačije pričao. Eto još jedan dokaz kako mediji i novinari mogu imati jakog utjecaja na ljude.

http://www.centar.hr/hrvatska-mainmenu-27/poslovne-mainmenu-46/1084-snaan-rast-deviznih-depozita-u-bankama

o mate nemoj ni gasit auto, ono sta si orocio deorocavaj i u carapu
pa mislim o cemu pricamo
psihologija, vani sija sunce i molim vas da ne mislite na bijeli kisobran s crvenim tockicama jer vam ne treba

New Report

Close