opla, maknuo se i onaj na 909 s prodaje, sljedeca prodaja na 915 !![smiley2]
Mislim da su sada na prvim prodajama neinformirani o rastu , a nalozi su im prije postavljeni.
Arap:
”
opla, maknuo se i onaj na 909 s prodaje, sljedeca prodaja na 915 !![smiley2]
”
Mislim da su sada na prvim prodajama neinformirani o rastu , a nalozi su im prije postavljeni.
hehe koji zez, do 920 vrlo malo komada 🙂
Darko09 zar zaista misliš da još nije kasno za ući ? Misliš da će to rasti još do FI? Čini mi se da je već dosta toga ukalkulirano u današnju cijenu. Ako ti misliš drugačije daj argumente i do kada će po tebi rasti.
Nije samo u igri FI . Pogledaj koje poslove imaju ugovorene , najava privatizacije , TA…
Odluka je tvoja . Koei je uvijek bila dionica za strpljive.
Sa KOEI je ove godine bilo 67,31 mil.kn prometa , prosječne cijene 777 kn. 900 kn trenutno izgleda puno , ali to je “samo” 18 % rast. Mislim da to velikima nije dovoljno i da računaju do kraja godine na znatno veću cijenu.
Mister No: ” Darko09 zar zaista misliš da još nije kasno za ući ? Misliš da će to rasti još do FI? Čini mi se da je već dosta toga ukalkulirano u današnju cijenu. Ako ti misliš drugačije daj argumente i do kada će po tebi rasti. ” Nije samo u igri FI . Pogledaj koje poslove imaju ugovorene , najava privatizacije , TA… Odluka je tvoja . Koei je uvijek bila dionica za strpljive.
pa za porast 300% u nesto vise od godinu dana koliko je trebalo da dogura od 300 na 900 kn i nije potrebno puno strpljenja [smiley2]
necu usporedjivati s jednim gubitasem u kojem sam camio godinu dana, da se neki ne bi uvrijedili…
ovo sa HDEL-om nije normalno. i danas proslo 16752 kom (ili ti ga preko 10 mil kuna prometa) i niko ni rijeci. nije vrag da ste ga svi prodali kad se prvi put priblizio 600 kn.[smiley2][smiley1]
A taman sam htio reci da ce izgleda biti foto-finis u prometu imedju HDEL-a i ADRS-a, kadli ono! hehe
Kolega MC2 zar niste primjetili da sutnja na forumu obicno znaci nesto drugo
[smiley1]
darko09: ” Mister No: ” Darko09 zar zaista misliš da još nije kasno za ući ? Misliš da će to rasti još do FI? Čini mi se da je već dosta toga ukalkulirano u današnju cijenu. Ako ti misliš drugačije daj argumente i do kada će po tebi rasti. ” Nije samo u igri FI . Pogledaj koje poslove imaju ugovorene , najava privatizacije , TA… Odluka je tvoja . Koei je uvijek bila dionica za strpljive. ” pa za porast 300% u nesto vise od godinu dana koliko je trebalo da dogura od 300 na 900 kn i nije potrebno puno strpljenja [smiley2] necu usporedjivati s jednim gubitasem u kojem sam camio godinu dana, da se neki ne bi uvrijedili…
Sa 300kn na 900kn nije porast od 300%, nego 200%.[smiley9]