Promet 329 miliono, od toga 200 milja dionica (redovni, prijavljeni, blok), a crobex na -10,65%.
Mogli bi malo ušminkati crobex.
Svejedno će plivati leđnim stilom …
što je gospodo radi guza ko meduza,trebali ste se već davno zbrisat sa burze(kao ja)!!!
Sve će ovo proć, niš se ne sekirajte,malo će te popapati normabelčića i koju pivu, jebo novce, nisu novci najbitniji na svijetu…
Nisi Ti zbrisao nego si popušio lovu u Bosni [sad]
Neda mi vrag mira pa i dalje trgujem , danas prodo jednu na -8% a kupio drugu na -18% ….
nekaj se mora radit ….
Pogledajte malo slovenski index…
A ovo: nije direktno vezano ali ipak..
http://www.bankamagazine.hr/Naslovnica/Vijesti/Regija/tabid/103/View/Details/ItemID/44287/ttl/DB-Slovenija-bi-mogla-bezbolno-prezivjeti-recesiju/Default.aspx
nakon toga samo mogu reci – gdje smo mi od njihh…
Trenutno najveći minus ima crobex od svih burzi u okruzenju
Za one kojima se sviđa ovakvo stanje, a nisu svjesni toga što dolazi (čujem svako malo od kolega – "ja nemam dionice, nije me briga" – "ja nemam depozite, što me briga ako banke kihnu"). Pa i za one zajedljive forumaše koji misle da smo si sami krivi za pušionu i trenutno stanje Crobex-a – pogledajte dokle je panic level došao u američkih političara.
HONG KONG (MarketWatch) – U.S. authorities are considering radical new measures to shore up ailing financial markets, including guaranteeing billions in bank debt and insuring all U.S. bank deposits for a temporary period, according to a report Friday in The Wall Street Journal’s online edition.
The moves, if implemented, would mark the government’s most extensive intervention in the financial system, the Journal reported, citing unidentified people familiar with the situation. See full Journal story.
Backing all U.S. bank deposits, a measure which is currently only at the discussion stage, would be aimed at preventing a further exodus of cash from financial institutions, including small and regional banks, The Journal reported. The move is being floated as banking customers have pulled money out of healthy community banks under the assumption that only deposits held at larger financial institutions would be backed by government guarantees in the event of a failure.
što je gospodo radi guza ko meduza,trebali ste se već davno zbrisat sa burze(kao ja)!!!
Sve će ovo proć, niš se ne sekirajte,malo će te popapati normabelčića i koju pivu, jebo novce, nisu novci najbitniji na svijetu…
eheheh, mislis na BLSE
imas li jos slobodnog mjesta u autu?
Nego daj reci, dal da sutra stavim na nase ili Ukrajince…
SAD kao država je bankrotirala. To se desilo. Sve burze/vlade svijeta reagiraju na taj događaj koji ih je "MALČICE" zatekao.
Mogao bi Bush/Paulson tim osigurati depozite cijelog svijeta sa novih 1000000000000000000000000000000000000 trilijardi friških baksa, prženih na tankom zraku.
DOBRO JE dečki, vratila nam se likvidnost.
Nema zime! Ove zime.
Japanski osiguravatelj Yamato, tvrtka specijalizirana za životna osiguranja, objavila je u petak bankrot i time postala prva japanska financijska kompanija koja je krahirala u potresu svjetske kreditne krize. Osiguravateljska kompanija srednje veličine pritom je ostvarila gubitak od 2,7 milijarde dolara.
Čelnik Yamata kazao je da je bankrot posljedica rapidnog pada vrijednosti tvrtkine imovine, izazvanog kaosom na svjetskim financijskim tržištima i kreditnom krizom.
Evo, tako to ide nevjerni tome koji me kritiziraju. Ne, nema TK nikakve veze s ekonomijom…. Blahhhhhh