I dalje se pojavljuju veliki nalozi na prodaji na vecini dionica! Stvarno sam se nadao da je to kraj ali bojim se da to jos nije kraj
I dalje se pojavljuju veliki nalozi na prodaji na vecini dionica! Stvarno sam se nadao da je to kraj ali bojim se da to jos nije kraj
Tako sam i ja mislio,ali stalno dode neki novi vec i nema kraja…ocito je panika i medu vecima koji ujutro nisu uspjeli utopiti…
Sa -8,5 ode opet crobex na preko -10
Neznam niš mi se ne sviđa ovo
Nebu dobro
ajde neka mi netko pametan objasni zašto se INA drži? Plaćam ćevape.
Po ovoj konstelaciji ovo jednostavno logikom stvari ide još dole !!!!
crobex -9%, koja laž.. sad ce rec da nismo pali nis jace od ostalih burzi.. a inica se fino drzi u plusu
ovo je sad igra zivaca.. oces im uvalit sad na ‘20% il imat muda pa cekat jos par sati…
nazalos upravo su me takva muda kostala
Tako sam i ja mislio,ali stalno dode neki novi vec i nema kraja…ocito je panika i medu vecima koji ujutro nisu uspjeli utopiti…
[/quote]
Ljudi to sam jučer napiso gotovo je nema više spašavanja……ljudi kad još danas
pogledaju hrportfolio pa tek u ponedeljak slijedi stampedo za kraj….fondovi se vrlo
vjerojatno gase a dijonice budu kupovali za bagatelu većinom stranci…po meni grobi
ide na 1000…
Ja svoje dijnonice zaključavam do nekih drugih veremena…..normalno da je
ovo moje mišljenje i nek se niko ne povodi…
dinosaurus
Ina se drzi zbog vlade da bude u boljoj poziciji za razmjenu dionica sto i nije tesko jer nema puno dionica u optjecaju
eh da zaboravih cevape jedem s lukom [rolleyes]