Da su htjeli burzu zatvoriti to bi napravili prije otvaranja, ovako nevidim neku šansu za to.
u rusiji su zatvorili nakon otvaranja, kad su vidli pad od isto ovak ko mi preko 10 %
Ono što je nevjerovatno je da nema apsolutno nikakve reakcije iz ZSE ili Hanfe.
Pritom ne mislim na urote,zavjere i masone nego na to da se očituju u svezi glede ovog genocida i naprave nešto da smire investitore i cjelokupnu situaciju.
Jer ovo što se sada dešava,ova panika je isključivo rezultat toga što ama baš nitko nije učinio ništa na smirivanju strasti i ulijevanju povjerenja.
Motušić,Samodol i ekipa svakodnevno pokazuju da ne bi bili u stanju voditi mini-market u susjedstvu a ne burzu.
Dečki su u Novigradu i raspravljaju o burzi,a ne znaju da burza više ne postoji. Svi koji su zazivali pad i govorili o precjenjenosti tržišta došli su na svoje. Čestitamo.
Sad bi već mogli pričati i o bull run-u. Samo anegdota je da će run biti na šaltere i dućane.
Ajde nek već jednom odblokiraju,evropa nam se opasno približava.Još će nas prestiči u padu [undecid]
Sad bi već mogli pričati i o bull run-u. Samo anegdota je da će run biti na šaltere i dućane.
Hoće, s pajserima u ruci.
OVO JE KATASTOFA!!
VISE OD 90% DIONICA JE U BLOKADI!!!
ZASTO SE JEDNOSTAVNO NE ZATVORI BURZA, A NADLEZNE INSTITUCIJE NE SMIRE ULAGACE??
Ma mislim Ameri se ruše jer se imaju razloga rušiti, kad su ih republikanci toliko izj… ( kao i svaki put) da su im firme u banani. Ma nisam ni ja sklon vjerovati previše što reče ententinis, da su krivi Srbi i masoni, već jednostavno neinformirani ljudi koji spašavaju što se spasiti dade, ali netko ih ipak mora zaštititi…
Jedino tko bi mogao biti kriv, kao i za sve ostalo je Marko Perković Thompson…
Da su htjeli burzu zatvoriti to bi napravili prije otvaranja, ovako nevidim neku šansu za to.
u rusiji su zatvorili nakon otvaranja, kad su vidli pad od isto ovak ko mi preko 10 %
[/quote]
e i kod nas bi da je Joža bez noge živ bilo zatvoreno već pri sumnji da će padati [tongue] [thumbsup] [lol]
e ovo više stvarno nema smisla pa euroipa je u dobrom +
a gdje ti tu vidiš +?
SLIČAN PROSVJED VEĆ ODRŽAN U AMERICI(prosvjednici su tjerali dionice da rastu)NIJE POMOGLO [lol]
Da vidio sam natpise tipa ”Rise you fuckers”. ali to nije inventivno.. nemres ti nas u prosvjedima prestic.. zvat cemo one boyse iz praga..
[/quote]
Pisalo je Jump you fuckers – to je bila poruka da skaču kroz prozor kao nekada davno što se skakalo ….
Ne znam kako vi, ali ja idem dići plaću iz banke danas.
Ja jučer dao nalog za otkup osiguranja…..dižem i u eure pa ak još pojeftine dijonice
kupnja tak da mi je baš svejedno..
Znam da je kongres u Novigradu,ali to ne znači da gospoda Motušić i Samodol ne mogu dati
barem nekakvu izjavu za novine i TV koja bi smirila ulagače.Najgore je krdo; kad krene sve
gazi ,a to krdo kod nas već kreće ,samo da sad ne navale svi na šaltere u banke.
Ja odoh u šumu,za sada bez užeta i guščje masti !
Pozdrav!