jel ima ko guscje masti za mazanje konopa da me ne zulja [lol]
[lol]
ovo je stvarno katastrofa, hanfa zatvataj burzu
Sada to nema smisla ako ne ponište sve transakcije. Ili neka ponište pa zatvore ili neka ostave sve kako ide pa neka padnemo još -30%
jel ima ko guscje masti za mazanje konopa da me ne zulja [lol]
Znaš kako profesionalno napraviti vješalo,da ne žulja? [lol]
Interesantno je to kad si dio povijesti. Samo, zasto uvijek mora biti negativna. Zasto npr. ne bi bili sudionici tjedna u kojem je sve poraslo za barem 25% ali ne, to se ne dogadja. Ipak, ima i gorih stvari od pusione 500tinjak kvadriljona $i EUR i to jako puno: glad, zed, razni oblici raka i dusevnih oboljenja, demencija, imponetcija, indolencija, alkoholizam, ne mislim pritom na one koji popiju 5-6 piva dnevno ili koji se vec danima redovno tankaju da bi lakse podnijeli ovu katastrofu, vec na one koje 1-2 casice zestice sloze:)
Interesantna je isto tako cinjenica da kad se pusi, potencirano od veceg broja kolega, puse se virtulane pare a kad se ulazhe ili isplacuju ulozi onda dobivas stvarne pare i to umanjene za taj virtualni gubitak.
Pratim i aktivno sudjelujem u dogadjanjima na burzi vec godinama i jos uvijek nisam uspio dokuciti smisao analiticara i fin. savjetnika. Ta svaka, ali ama bas svaka njihova prognoza ili savjet se pokazala krivom. Najgore su prosli oni koji su za te savjete jos i platili.
koja je razina na kojoj cemo poceti prodavati nekretnine i nabubaciti se dionicama?
Hebate, jos cu za par dana piknuti HT za iznos 2-3 godisnje dividende!
Al ce netko fino pokupiti maslo u mjesec dana, a ostali mali ce opet godinama tjerat neke sitne dobitke i gubitke! Ma fenomenalno! bas cu si danas odresiti razinu ulaza u HT!
jer mi moze netko rec kako je moguce da prodju transakcije sa -23% ako je limit puno gore?? ako ov ne poniste nema smisla..
Koliko ja znam, nema limita za pad, ukoliko se odjednom po bidu prosipa x dionica..znaci ak lupis npr 5 komada po bidu i dodje na -10%, blokada je i ne mozes lupit vise ni jednu..ali ako lupis odjednom 10, svih 10 ce proc i dolje poskropit jazovku..otud ovih -20% i vise [cry]
ljudi ako ovo nastavi rokat.. uzimam svu imovinu, prodajem i za 5 god mozda postajem novi buffet..
dajte zovite ljudi ajmo zatvorit, to smece za danas!!
Predlazem izvanredni krizni sastanak forumasa aka prosvjed pred burzom.
Prijetit cemo i silom ako nas ne poslusaju.. ja sigurno napravim vise stete na eurotornju neg kaj mi vrijedi portfelj trenutno (ovo je sala)
Koliko mirovincima danas vrijedi INGR-a (100kn) i ostale dionice u portfelju. Nije im palo napamet danas braniti, a znali su kupovati od članova uprava, političara i rodbine. Boli ih ku…c za stoku sitnog zuba, nek ta i dalje pasu travu, bitno je da su se povlašteni na vrijeme iskrcali. Nek objave koliko vrijedi danas Mirex pa nek stoka sitnog zuba vidi koliko im danas vrijede uplate za mirovinu. [bye]
Interesantno je to kad si dio povijesti. Samo, zasto uvijek mora biti negativna. Zasto npr. ne bi bili sudionici tjedna u kojem je sve poraslo za barem 25% ali ne, to se ne dogadja. Ipak, ima i gorih stvari od pusione 500tinjak kvadriljona $i EUR i to jako puno: glad, zed, razni oblici raka i dusevnih oboljenja, demencija, imponetcija, indolencija, alkoholizam, ne mislim pritom na one koji popiju 5-6 piva dnevno ili koji se vec danima redovno tankaju da bi lakse podnijeli ovu katastrofu, vec na one koje 1-2 casice zestice sloze:)
Interesantna je isto tako cinjenica da kad se pusi, potencirano od veceg broja kolega, puse se virtulane pare a kad se ulazhe ili isplacuju ulozi onda dobivas stvarne pare i to umanjene za taj virtualni gubitak.
Pratim i aktivno sudjelujem u dogadjanjima na burzi vec godinama i jos uvijek nisam uspio dokuciti smisao analiticara i fin. savjetnika. Ta svaka, ali ama bas svaka njihova prognoza ili savjet se pokazala krivom. Najgore su prosli oni koji su za te savjete jos i platili.
znanstveno je dokazano da su 41% u pravu.. znaci imas vise sanse na ruletu crno ili crveno.. 50%